Szakmai információk: Szakmai hírek

Az NCSSZI közleménye a módszertani feladatellátásról (2013-01-11)

Az NCSSZI közleménye a módszertani feladatellátásról A Módszertani Igazgatóság Országos Szolgáltatás-módszertani Koordinációs Központja új szervezeti keretek között működik 2013. január 1-jétől

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságról szóló 316/2012. (XI. 13.) Korm. rendelet értelmében, 2013. január 1-től a Főigazgatóság látja el az országos szociális, illetve gyermekjóléti, és gyermekvédelmi módszertani feladatokat.

A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézeten belül 2012. december 31-ig működő Módszertani Igazgatóság Országos Szolgáltatás-módszertani Koordinációs Központja új szervezeti keretek között, kibővült ellátási területtel látja el a jogszabályban meghatározott módszertani feladatokat mind a szociális, mind a gyermekjóléti, gyermekvédelmi szolgáltatások, ellátások tekintetében.

2013. január 1-től módszertani, illetve az ahhoz kapcsolódó szakértői feladatokkal kapcsolatos kérdésekben a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Módszertani Főosztálya tud segítséget nyújtani.
Főosztály elérhetősége: 1132 Budapest, Visegrádi utca 49.    Tel.: (061) 412-9728.

A Módszertani Igazgatóság szervezeti egységeként működő Országos Gyermekvédelmi Szakértői Bizottság szintén a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság keretei között látja el tevékenységét 2013. január 1-től, elérhetőségeik nem változtak.

 

Forrás: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

A tartalom megosztása

Véleményezés Írja meg véleményét Ön is!

Ellenőrző kód

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra