Hírek: Pályázati információk

Útmutató az SZMM fejezeti kezelésű előirányzaiból finanszírozott pályázatok elszámoláshoz (2009-12-16)

Útmutató az SZMM fejezeti kezelésű előirányzaiból finanszírozott pályázatok elszámoláshoz Megjelent az Útmutató a Szociális és Munkaügyi Minisztérium fejezeti kezelésű előirányzatainak terhére kiírt 2009. évi pályázatok pénzügyi és szakmai beszámolójának elkészítéséhez

 

Értesítjük a pályázókat, hogy megjelent az "Útmutató a Szociális és Munkaügyi Minisztérium fejezeti kezelésű előirányzatainak terhére kiírt 2009. évi pályázatok pénzügyi és szakmai beszámolójának elkészítéséhez" című dokumentum. Az útmutató elkészítése során arra törekedtünk, hogy az elméleti szabályok mellett gyakorlati példák bemutatásával nyújtsunk segítséget a Szociális és Munkaügyi Minisztérium 2009. évi pályázati kiírásain (kivéve Nemzeti Civil Alapprogram) nyertes szervezetek részére a szakmai beszámoló és a pénzügyi elszámolás elkészítéséhez.

A támogatási szerződés értelmében ugyanis minden kedvezményezettnek a támogatás felhasználásáról számot kell adnia szakmai beszámoló és pénzügyi elszámolás formájában a pályázó által megjelölt projekt vége időponttól számított 30 napon belül. A beszámolási kötelezettség teljesítése során a kedvezményezettnek igazolnia kell, hogy a támogatás rendeltetésszerűen, a Támogató döntése szerinti célnak megfelelően, a szerződésben rögzített keretek között került felhasználásra.


Reméljük, az útmutató hasznos segítséget nyújt Önöknek a beszámoló elkészítésében!

További információk:
Az Útmutatóval és a beszámoló elkészítésével kapcsolatban további információkat az (1) 273-4250 telefonszámon, valamint a hazaitamogatas@esza.hu e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól.
  • hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,
  • keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,
  • péntekenként 9 és 14 óra között.

Forrás: SZMM

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra