Hírek: Képzések

TÁMOP 5.4.10. INGYENES KÉPZÉSEK - FRISS INFORMÁCIÓK (2013-08-22)

TÁMOP 5.4.10. INGYENES KÉPZÉSEK - FRISS INFORMÁCIÓK Elindult a képzésekre való jelentkezés és megtekinthető az első körös képzések listája

MÓDOSULT A KÉPZÉSEKRE TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

"A projekt keretében országos szinten indítunk képzéseket, amelynek pályázati felhívása 2013.augusztus 14-én éjféltől módosul.


A projekt keretében országos szinten indítunk szociális és gyermekvédelmi témájú képzéseket, amelyekre 2013 augusztus 01 óta lehet jelentkezni a pályázatkezelő rendszeren keresztül.

A jelentkezés megkezdése előtt kérjük, olvassa el a jelentkezés feltételeit a Pályázati felhívásban, melyet a kapcsolódó dokumentumok között -e hír alatt- talál.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a pályázati feltételek 2013 augusztus 15-től érvényes módosításai szerint már a 2014 december 31-e után lejáró továbbképzési kötelezettséggel bíró személyes gondoskodást végző szakemberek pályázatait is fogadni tudjuk.
A honlapon található képzéskeresőben továbbra is rendelkezésre áll aktuális továbbképzési kínálatunk.


Az elektronikus jelentkezési felületet, a pályázatkezelő rendszert  (PR rendszer) az alábbi linken: www.ncsszi-pr.hu/tamop5410 tudja elérni.

pályázati felhívás "

Forrás: TÁMOP 5.4.10




"ELINDULT A JELENTKEZÉS KÉPZÉSEINKRE

A projekt keretében országos szinten indítunk képzéseket, amelyekre 2013. augusztus 1-től lehet jelentkezni a pályázatkezelő rendszeren keresztül.

Már lehet jelentkezni az ősztől országosan elérhető szociális és gyermekvédelmi témájú továbbképzéseinkre.

Az elektronikus jelentkezési felületet, a pályázatkezelő rendszert az alábbi linkre kattintva www.ncsszi-pr.hu/tamop5410 vagy honlapunkon a jobb oldali menüsor JELENTKEZÉS (PR RENDSZER) gombra kattintva tudja elérni.

A jelentkezés feltételeit a Pályázati felhívásban a kapcsolódó dokumentumok között találja.

A honlapon található képzéskeresőben augusztus első hetétől áll rendelkezésre továbbképzési kínálatunk.

Várjuk szeretettel képzéseinken!"

Pályázati felhívás

Forrás: TÁMOP 5.4.10




"ELÉRHETŐ A KIEMELT PROJEKT ELSŐ 49 KÉPZÉSI PROGRAMJA

Elkészült a kiemelt projekt keretében megszervezésre kerülő továbbképzések képzési programja.

A személyes gondoskodást végzők a projekt jelen szakaszában 49 különböző témájú térítésmentes tanfolyam közül választhatnak. A 40 órás, várhatóan 40 pontot érő ingyenes tanfolyamok országos szintű szervezése 2013. októberétől indul.

A továbbképzésekre 2013. augusztusától lehet jelentkezni a www.tamop5410.hu weboldalon keresztül elérhető elektronikus felületen.A pontos helyszínek és időpontok az elektronikus jelentkezési felületen és a www.tamop5410.hu oldal/Képzéskereső menüpontban augusztus elejétől elérhetőek lesznek.
A képzési programok rövid kivonatát a csatolt dokumentumok között találja!"

TÁMOP-5.4.10 képzési kivonat

Forrás: TÁMOP 5.4.10.



A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra