Hírek: Aktualitások

Több ezer terméket kaptak adományként járási gyermekjóléti szolgálatok (2016-10-29)

Több ezer terméket kaptak adományként járási gyermekjóléti szolgálatok A szegedi Florin Zrt. és a kecskeméti Malen Kft. által felajánlott közel 3500 termék között tusfürdők, testápolók, mosogatószerek, intézményenként megközelítőleg kétszáz Pedex tetűirtó szer, folyékony szappanok, valamint felmosó szerek voltak.

 

Több ezer terméket kaptak adományként járási gyermekjóléti szolgálatok

Család- és gyermekjóléti szolgálatok az ország minden részén működnek, számos településen végeznek olyan tevékenységet, mellyel a családokat támogatják. Sokrétű feladatot látnak el, amivel elősegítik a gyermekek veszélyeztetettségének megszüntetését, valamint támogatást nyújtanak ahhoz, hogy a családok képesnek érezzék magukat arra, hogy megoldják problémáikat.

Az intézmények és kollégáik járásonként akár több száz családdal vannak állandó kapcsolatban, és segítik őket problémáik megoldásában. Ezeknek a családoknak a jelentős része igen alacsony jövedelmű, esetenként az élelmiszer, vagy alapvető háztartási szerek megvásárlása is gondot okozhat számukra, így a család- és gyermekjóléti szolgálatok lehetőségeikhez mérten természetbeni juttatásokkal is igyekeznek jólétüket előremozdítani. A közelmúltban erre öt járási szolgálatnak nyílt lehetősége egy hozzájuk eljuttatott, egyenként több száz háztartási terméket tartalmazó ajándékcsomagnak köszönhetően.

A szegedi Florin Zrt. és a kecskeméti Malen Kft. által felajánlott közel 3500 termék között tusfürdők, testápolók, mosogatószerek, intézményenként megközelítőleg kétszáz Pedex tetűirtó szer, folyékony szappanok, valamint felmosó szerek voltak. Ez a nagy mennyiségű adomány nagymértékben járult hozzá a rászorulók háztartásának ellátásához az adott térségekben.

A család- és gyermekjóléti szolgálatok tevékenysége folyamatos, egész évben végzik sokrétű és segítő munkájukat, ezért minden hasonló adományt örömmel és köszönettel fogadnak.(X)

FLORIN

 

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra