Hírek: Aktualitások

A kormány segíti a legrászorultabbakat (2014-10-10)

A kormány segíti a legrászorultabbakat Megújult a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezet Hajléktalanokat Gondozó Központja, az uniós pályázaton nyert csaknem 120 millió forintból korszerűsített létesítményt pénteken adták át.

Megújult a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezet Hajléktalanokat Gondozó Központja, az uniós pályázaton nyert csaknem 120 millió forintból korszerűsített létesítményt pénteken adták át.

Az átadáson Nyitrai Imre szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár Orbán Viktor miniszterelnök szavait idézte: "senkit nem hagyunk az út szélén". Mint mondta: a kormány a hajléktalanok ellátására, a legrászorultabb emberek segítésére "igen sok pénzt" fordít évente. A Magyar Vöröskereszt munkáját 180 millió forinttal támogatja, ehhez most az uniós pályázati lehetőségeknek köszönhetően fejlesztési forrás is járul.

Hozzátette: ennek, és a megyei vöröskeresztnek a miskolci önkormányzattal húsz évvel ezelőtt kötött együttműködésének köszönhetően újult meg a hajléktalanokat gondozó központ.

(MTI)

Forrás: Kormányzati Portál

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra