Hírek: Pályázati információk

FSZH pályázati eredmények (2010-12-15)

FSZH pályázati eredmények A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal honlapján közzétett pályázati eredményeket honlapunkon is közöljük

Az FSZH honlapjáról szó szerint idézzük az alábbiakat:


"Döntés A támogató szolgáltatást, pszichiátriai betegek részére nyújtott közösségi ellátást, szenvedélybetegek részére nyújtott közösségi ellátást, alacsonyküszöbű szolgáltatást, jelzőrendszeres házi segítségnyújtást és szociális foglalkoztatást működtető szolgáltatók tárgyi és személyi feltételeinek fejlesztésére " címmel kiírt fejlesztési pályázati kategóriában

Örömmel értesítjük a pályázókat, hogy a nemzeti erőforrás miniszter (NEFMI), valamint a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal (FSZH) mb. főigazgatója a 2010. október 11-én megjelentetett SZOC-BF-10-F kódszámú, „FELHÍVÁS FEJLESZTÉSI PÁLYÁZATRA: támogató szolgáltatás, pszichiátriai betegek részére nyújtott közösségi ellátás, szenvedélybetegek részére nyújtott közösségi ellátás, az alacsonyküszöbű szolgáltatások, a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás és a szociális foglalkoztatást működtető szolgáltatók tárgyi és személyi feltételeinek fejlesztésére" címmel kiírt pályázati kategóriában a bíráló bizottság javaslata alapján meghozta döntését a pályázók befogadásáról, elutasításáról és a támogatás feltételeiről.

Minden pályázatot benyújtott fenntartó részére elektronikus úton megküldésre kerül a befogadásról, illetve elutasításról szóló értesítés.

A fejlesztési pályázat forrását a 2010. évi költségvetés biztosítja, ezért a befogadott pályázatok támogatási szerződését 2010. december 31-ig a szerződő feleknek alá kell írniuk.

Ennek alapján kérjük, hogy a Fenntartók a szükséges dokumentumok beküldésékor a fenti határidőt vegyék figyelembe, továbbá a támogatási szerződések aláírásához álljanak rendelkezésre.

A befogadott fenntartóknak a letölthető tájékoztatóban szereplő nyilatkozatokat kell megküldeni a támogatási szerződés megkötéséhez.

- TÁJÉKOZTATÓ - Benyújtandó nyilatkozatok és iratok a fejlesztési pályázat támogatási szerződésének megkötéséhez

- Kitöltési útmutató a FEJLESZTÉSI PÁLYÁZAT támogatási szerződéséhez szükséges nyilatkozatok elkészítéséhez

Továbbá tájékoztatásul megtekinthető a megkötésre kerülő támogatási szerződés.

- Támogatási szerződés minta - támogató szolgáltatás, közösségi ellátás, jelzőrendszeres házi segítségnyújtás

- Támogatási szerződés minta - szociális foglalkoztatás


Döntési listák:

1.Támogató szolgálatok fejlesztési pályázata - Befogadott pályázatok
2.Támogató szolgálatok fejlesztési pályázata - Elutasított pályázatok

3. Közösségi ellátások fejlesztési pályázata - Befogadott pályázatok
4. Közösségi ellátások fejlesztési pályázata - Elutasított pályázatok

5. Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás fejlesztési pályázata - Befogadott pályázatok
6. Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás fejlesztési pályázata - Elutasított pályázatok

7.Szociális foglalkoztatás fejlesztési pályázata - Befogadott pályázatok
8.Szociális foglalkoztatás fejlesztési pályázata - Elutasított pályázatok

2010.december 11."

"Döntés „ A jelzőrendszeres házi segítségnyújtást működtető szolgáltatók befogadására és állami támogatására" címmel kiírt fejlesztési pályázati kategóriában

Örömmel értesítjük a pályázókat, hogy a nemzeti erőforrás miniszter (NEFMI), valamint a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal (FSZH) mb. főigazgatója a 2010. október 11-én megjelentetett SZOC-BF-10-JHS kódszámú, „A jelzőrendszeres házi segítségnyújtást működtető szolgáltatók befogadására és állami támogatására" címmel kiírt pályázati kategóriában a bíráló bizottság javaslata alapján meghozta döntését a pályázók befogadásáról, elutasításáról és a támogatás feltételeiről.

Minden pályázatot benyújtott fenntartó részére elektronikus úton megküldésre kerül a befogadásról, illetve elutasításról szóló értesítés.

A befogadott fenntartóknak a letölthető tájékoztatóban szereplő nyilatkozatokat kell megküldeni a támogatási szerződés megkötéséhez.

Tájékoztató - Benyújtandó nyilatkozatok és iratok a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás finanszírozási szerződésének megkötéséhez

Kitöltési útmutató a JELZŐRENDSZERES HÁZI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS finanszírozási szerződéséhez szükséges nyilatkozatokhoz


Továbbá tájékoztatásul megtekinthető a megkötésre kerülő finanszírozási szerződés.

Finanszírozási szerződés minta

Döntési listák:
Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás általános pályázata - Befogadott pályázatok

Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás általános pályázata - Elutasított pályázatok

 2010. december 11. "

 Forrás: Foglalkoztatási és Szociális Hivatal

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra