Hírek: Pályázati információk

Új EPER kisfilmek a pénzügyi elszámolás elkészítéséről (2010-06-21)

Új EPER kisfilmek a pénzügyi elszámolás elkészítéséről Újabb, az EPER használatát bemutató kisfilmeket készített az ESZA Nonprofit Kft. a pénzügyi elszámolások elkészítéséről.

Új EPER kisfilmek a pénzügyi elszámolás elkészítéséről

Újabb, az EPER használatát bemutató kisfilmeket készítettük a pénzügyi elszámolások elkészítéséről. Új funkció az Excel (offline) alapú bizonylat-feltöltéshez.
A mai naptól letölthető újabb hat, az EPER használatát bemutató kisfilm honlapunkról. A kisfilmek a pénzügyi elszámolás elkészítésével kapcsolatos tudnivalókat mutatják be:
  1. Pénzügyi elszámolás megkezdése/megnyitása
  2. Bizonylatok feltöltése online módon
  3. Bizonylatok csoportos feltöltése
  4. Bizonylatrögzítés és hozzárendelés
  5. Hozzárendelés módosítása
  6. Véglegesítés, számlaösszesítő elkészítése
Külön felhívjuk a figyelmüket a "Bizonylatok csoportos feltöltése" új funkcióra, amely lehetőséget ad a bizonylatok Excel (vagyis offline) alapú feltöltésére. Megújítottuk a bizonylattípusokat, készítettünk egy információs felületet az elszámolások elkészítésének módjáról, amelyet a pénzügyi elszámolást megkezdve olvashatnak el az EPER-ben.
Azon kedvezményezetteknek, amelyek EPER-ben pályáztak, a szakmai beszámolót és a pénzügyi elszámolást is az EPER-ben kell elkészíteniük. Reméljük, hogy a kisfilmek megtekintésével egyre magabiztosabb EPER felhasználóvá válnak, illetve hatékony és azonnali segítséget tudunk nyújtani Önöknek esetleges kérdéseik megválaszolásában.
A kisfilmeket az EPER belépő oldaláról éri el, vagy az alábbi közvetlen linken: eper.esza.hu/demo/.
A beszámolási csúcs közeledtével újból kérjük a tisztelt pályázókat, hogy ne várják meg az utolsó napokat, minél előbb nyújtsák be a 2009. évi pályázatról szóló beszámolót.
A beszámoló elkészítéséhez, kérjük, az alábbi útmutatók szerint járjanak el:
Ismételten felhívjuk az NCA pályázatokon nyertes szervezetek figyelmét arra, hogy a teljes jóváhagyott támogatási összeg legfeljebb 20%-ának mértékéig nem kell benyújtani a pénzügyi elszámolás részeként az egyenként 10.000 Ft bruttó összeget meg nem haladó támogatás tartalmú számviteli bizonylatok, az ahhoz kapcsolódó kifizetést igazoló bizonylatok és dokumentumok hitelesített másolatait.
A fenti szabály alapján be nem küldött bizonylatokat is rögzíteni kell az EPER-ben, illetve fel kell tüntetni a számlaösszesítőben (papíros pályázatok esetében letölthető innen)
További információkat az (1) 273-4250 telefonszámon, valamint a hazaitamogatas@esza.hu e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól
  • hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,
  • keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,
  • péntekenként 9 és 14 óra között.
Forrás: ESZA
A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra