Hírek: Pályázati információk

Döntés a "Jelzőrendszeres házi segítségnyújtást működtető fenntartók befogadása és állami támogatása” címmel kiírt II. körös általános pályázati kategóriában (2010-03-31)

Döntés a A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal közzé tette döntési listáját.

A szociális és munkaügyi miniszter - a 2010. január 30-án megjelentetett SZOC-BF-10-JHS kódszámú „II. KÖRÖS  ÁLTALÁNOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS jelzőrendszeres házi segítségnyújtást működtető fenntartók befogadására és állami támogatására” címmel kiírt pályázati kategóriában a bíráló bizottság javaslata alapján-  meghozta döntését a pályázók befogadásáról, elutasításáról és a finanszírozás feltételeiről. 

A beérkezett 40  pályázatból a szociális és munkaügyi miniszter 19 pályázatot részesített befogadásban, és az FSZH főigazgatója 68.028.750 Ft értékű támogatás odaítéléséről döntött.

 

Minden pályázatot benyújtott fenntartó részére elektronikus és postai úton is megküldésre kerül a befogadásról, illetve elutasításról szóló értesítés, melynek tájékoztató része a befogadottak esetében tartalmazza a finanszírozási szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok listáját.

 

TÁJÉKOZTATÓ

a finanszírozási szerződés megkötésének feltételeiből a fenntartó által benyújtandó dokumentumokról (értesítés melléklete)

 

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS (minta)

 

Kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel a www.afsz.hu honlapon megjelenő legfrissebb információkat, valamint a pályázati űrlapon megadott e-mail címre beérkező üzeneteiket.

 

 

Döntési listák:

 

1.      Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás - SZOC-BF-10-JHS Befogadott pályázatok – II. körös általános pályázat

2.      Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás-  - SZOC-BF-10-JHS Elutasított pályázatok – II. körös általános pályázat

 

 

   

Forrás: FSZH, 2010.március 31.

 

 

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra