Hírek: Pályázati információk

Pályázat szolgáltató központok működtetésének támogatására (CSZK-ET-09-A/B) (2009-04-09)

Pályázat szolgáltató központok működtetésének támogatására (CSZK-ET-09-A/B) Az ESZA Kht. a Szociális és Munkaügyi Minisztérium megbízásából, a szociális és munkaügyi miniszter 7/2009. (III.18) SZMM rendelete alapján pályázatot hirdet a civil szolgáltató központok működtetésének támogatására

A pályázat célja:
A civil szervezetek további segítése érdekében alapított Civil Szolgáltató Központok működésének támogatása, valamint hálózatba szerveződésének segítése.

A pályázat kódja: CSZK-ET-09-A/B

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg:23 750 000 Ft

A pályázat benyújtási határideje: 2008. április 23. 24 óra

Pályázók köre: A pályázati felhívás 8. pontjában található szervezetek, meghívásos alapon.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.


A pályázatot elektronikus úton a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül, a regisztrációs eljárást követően kell benyújtani.


További információk:
A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, valamint a www.esf.hu honlapokról.
A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1)273-4250 telefonszámon, valamint az hazaitamogatas@esf.hu e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól.
  • hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,
  • keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,
  • péntekenként 9 és 14 óra között.

Forrás: SZMM, 2009. 04. 09.

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra