Hírek: Konferenciák, rendezvények

Hajléktalanellátás Országos Konferenciája (2014-07-26)

Hajléktalanellátás Országos Konferenciája A Hajléktalanokért Közalapítvány 2014. augusztus 28-29-én, Balatonföldváron, a Riviéra Park Hotelben (8623 Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5.) rendezi meg a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

Kedves Kollégák!

A Hajléktalanokért Közalapítvány 2014. augusztus 28-29-én, Balatonföldváron, a Riviéra Park Hotelben (8623 Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5.) rendezi meg a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

A rendezvényre várjuk a hajléktalanellátás területén közreműködő szakembereket, és közös gondolkodásra hívjuk azokat, akik a hajléktalan emberek segítésében vesznek részt. A szakmai tanácskozás célja, hogy közösen megvitathassuk a hajléktalanellátás területén jelentkező problémákat, lehetőségeket, eszközöket, bemutathassuk a jó gyakorlatokat.

Jelenleg a konferencia szervezése zajlik, ezért a szakmai tanácskozás végleges programterve a későbbiekben lesz nyilvános.

A rendezvényre a jelentkezési lap kitöltésével lehet regisztrálni. A jelentkezési lapot kérjük személyenként kitölteni, és azt önálló dokumentumként (doc. formátumban) 2014. augusztus 10-ig elküldeni a hka.regisztracio@gmail.com e-mail címre. Kérjük a jelentkezési lapot pontosan, minden kérdésre válaszolva töltsenek ki! A jelentkezés visszaigazolása a jelentkezési lapon megadott e-mail címen történik. A regisztrációs határidőn túli jelentkezéseket nem tudjuk befogadni.

A jelentkezések elfogadásáról 2014. augusztus 11-19. között, e-mailben adunk tájékoztatást.

A konferencián való részvételhez regisztrációs díj megfizetése szükséges, amelynek összege 6.000 Ft/fő. A regisztrációs díjat 2014. augusztus 16-ig átutalással, a 11786001-20034340 számlaszámra kérjük befizetni, mely átutalásnál a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni, hogy hány fő részvételére szól.

A regisztrációs díj térítésére a helyszínen, készpénz megfizetésével is van lehetőség.

A regisztrációs díj befizetésével kapcsolatban Tóvíziné Koller Julianna tud felvilágosítást adni, a +36/1/2617704-es telefonszámon.

A rendezvénnyel kapcsolatos esetleges kérdéseikkel kérjük, forduljon a konferencia szervezőjéhez: Kemecsei Judithoz, a hka.konferencia@gmail.com e-mail címen.

 

 

 

Budapest, 2014. július 18.

 

Kemecsei Judit

Hajléktalanokért Közalapítvány

Forrás: Diszpécser Portál

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra