Hírek: Képzések

Szociális munka csoportokkal (2009-03-24)

Szociális munka csoportokkal A Szociális Szakmai Szövetség „Szociális munka csoportokkal" címmel akkreditált képzést szervez (állami, civil és/vagy egyházi fenntartású intézményben dolgozó)szociális szakemberek számára.

Szociális Szakmai Szövetség „Szociális munka csoportokkal" címmel akkreditált képzést szervez (állami, civil és/vagy egyházi fenntartású intézményben dolgozó)szociális szakemberek számára.

A képzés célja a csoportok tervezéséhez és vezetéséhez szükséges alapvető szakmai kompetenciák fejlesztése, ismeretek bővítése a csoportvezetésről, valamint e tudások gyakorlatban való kipróbálása, feladatok megoldásával és szerepjátékokkal. A készségfejlesztés a csoportmunkához kapcsolódó tudások elmélyítésére, a csoportok kialakításához, és megvalósításához szükséges szemléletek és készségek fejlesztésére fókuszál.

A program engedélyszáma: S-05-101/2008

Továbbképzési pontérték: 25 pont

A képzés időtartama: 30 óra/3 nap az alábbi időpontokban: 2009. május 14-15-16.

A képzés szerkezete: 3 nap (elmélet - gyakorlat - készségfejlesztés)

A képzések helyszíne: Szociális Szakmai Szövetség, 1094 Budapest, Liliom utca 8.

Részvételi díj: 15000 Ft/fő
Trénerek:
Pataki Éva, szociális munkás
Dr. Tóth Edit, pszichológus

További információ kérhető Kiss Balázstól (Szociális Szakmai Szövetség, 1094 Budapest, Liliom utca 8.) a 061216 2867-es telefonszámon vagy a 3sz@3sz.hu e-mail címen.

Kérjük, hogy amennyiben szívesen részt venne a képzésben, a mellékelt jelentkezési lapot a fenti elérhetőségekre kitöltve szíveskedjen visszaküldeni 2009. május 7-ig.

Kapcsolódó anyagok:

Képzési felhívás - Szociális munka csoportokkal
Jelentkezési lap - Szociális munka csoportokkal

Forrás: 3SZ

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra