Hírek: Képzések

Országos Továbbképzési Jegyzék 2010 (2010-02-05)

Országos Továbbképzési Jegyzék 2010 A NIVE közzétette a 2010. évi képzési jegyzéket, amely az országban induló összes akkreditált továbbképzést tartalmazza.

Az Országos Szociális és Gyermekvédelmi Továbbképzési és Szakvizsga Bizottság közleménye a személyes gondoskodást végző személyek továbbképzéseit tartalmazó jegyzék kiadásáról

A személyes gondoskodást végző személyek továbbképzéséről és a szociális szakvizsgáról szóló 9/2000. (VIII. 4.) SzCsM rendelet (továbbiakban: Rendelet) 4. §-ának (7) bekezdése alapján az Országos Szociális és Gyermekvédelmi Továbbképzési és Szakvizsga Bizottság e közlemény mellékleteként kiadja a 2010. évre vonatkozó továbbképzési jegyzéket.

A továbbképzési jegyzék megyék szerinti bontásban azokat a továbbképzéseket tartalmazza, amelyek:
* 2010. január 1-től minősítést szereztek, vagy
* érvényes minősítéssel rendelkeznek és a szervező, a Rendelet 4. §-ának (6) bekezdése alapján a továbbképzési programok indítási szándékát bejelentette.

A továbbképzési jegyzék minden továbbképzés esetén tartalmazza a minősítés érvényességi idejét. A megjelentetett továbbképzések a továbbképzési jegyzékben szereplő feltételek mellett a Rendelet 4. §-ának (8) bekezdése alapján 2010. december 31-ig szervezhetők.

TOVÁBBKÉPZÉSI JEGYZÉK 2010.

 

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra