Hírek: Aktualitások

Karácsonyi ajándék- és adománygyűjtés az EMMI-ben (+videó) (2012-12-07)

Karácsonyi ajándék- és adománygyűjtés az EMMI-ben (+videó) Az alábbi videóra kattintva megtekinthető Balog Zoltán, az emberi erőforrások miniszterének üzenete, melyben kéri, hogy mindenki, aki teheti, juttassa el adományát, ajándékát a minisztérium átvevőpontjaira.

"Az alábbi videóra kattintva megtekinthető Balog Zoltán, az emberi erőforrások miniszterének üzenete, melyben kéri, hogy mindenki, aki teheti, juttassa el adományát, ajándékát a minisztérium átvevőpontjaira. Gondoljunk azokra, akik szintén várják az ünnep örömét, de lehet, hogy nélkülünk nem találna rájuk!

VIDEO

Kedves Munkatársak!

December 14-ig az EMMI épületeiben kialakított átvevőpontokon reggel 7.00-8.30 között várjuk a játékokat, könyveket, meleg ruhákat, tisztító- és tisztálkodószereket, kozmetikumokat, valamint az előtérben elhelyezett urnákba a pénzadományokat, Erzsébet-utalványokat.

 

Az adományokat a hátrányos helyzetű régiók nehéz helyzetben élő családjai és az együtt élők közötti erőszak áldozatait befogadó krízisközpontok és a Titkos menedékház lakóinak juttatjuk el önkéntesek, a Magyar Ökumenikus Segélyszolgálat és a Türr István Képzési és Kutatási Központ segítségével.

Átvevő pontok – minden reggel 7.00-8.30 h között

Szalay utca – földszinti ügyfélszolgálati pult (a bankautomatánál)
Báthory utca – földszinti előtérben elhelyezett asztalnál
Akadémia utca – földszint 11-es tárgyaló
Hold utca – földszint 16-os szoba
Arany János utca – pince 34 (a nagylépcső melletti helyiség)"

(A gyűjtést szervezők nevében az EMMI Sajtó- és Kommunikációs Főosztálya)

Forrás: Kormányzati Portál

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra