Letöltések: NRSZH elektronikus nyilvántartás

NRSZH elektronikus nyilvántartás anyagok (2012-02-20)

Ügyfélkapu - e-képviselő

„A 329/2011. (XII. 29.) Kormányrendelet szerint: a 2012. január 1-jén működési engedéllyel rendelkező fenntartók e-képviselője 2012. január 31-éig köteles kérni a nyilvántartásba vételt. Az ügyfélkapu regisztrációs folyamatot bemutató videónkat, a rövid felhasználói leírást és prezentációt megtekinthetik portálunkon."

Felhasználói kézikönyv adatszolgáltatók részére (KENYSZI)

Ügyfélkapu felhasználói leírás (TEVADMIN, KENYSZI)

Ügyfélkapu e-tananyag

e-képviselők regisztrálása

Oktatási anyag (I. modul)

Szoftver bemutatók

Igénybe vevői nyilvántartás oktatói anyag

 

KENYSZI Adatbetöltés Tájékoztatás


A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények ágazati azonosítójáról és országos nyilvántartásáról szóló 226/2006. (XI. 20.) Korm. rendelet (továbbiakban Nyr.) 13/B-13/H.§ tartalmazzák az Igénybevevői nyilvántartás vezetésének szabályait.
Az Nyr. 15.§ (2) szerint: „Az adatszolgáltatásra jogosult 2012. február 29-éig rögzíti a nyilvántartásában szereplő igénybe vevők Szt., illetve Gyvt. szerinti adatait az igénybevevői nyilvántartásban."
Az adatbetöltési folyamat támogatására elkészítettünk egy rövid tájékoztató anyagot (Betöltés tájékoztató leírás), egy a betöltést segítő excel táblázatot, valamint egy a fontosabb feladatokat és határidőket tartalmazó táblázatot, amelyek honlapukról letölthetőek.


Amennyiben bármilyen további kérdésük merül fel, akkor kérjük, hogy forduljanak bizalommal a telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, ahol szakértő kollégák várják a hívásukat. A TEVADMIN - KENYSZI telefonos Ügyfélszolgálatot a (06) (1) 510 05 45 budapesti telefonszámon érhetik el.


Betöltés tájékoztató

Migrációs táblázat

Feladatok a jogszabály alapján

 

Tájékoztató informatikusok részére (interfész)

Igénybevevői nyilvántartás

Igénybevevői nyilvántartás - Kezdeti adatok betöltése

Igénybevevői nyilvántartás - Ütközés, adatmódosítás, önellenőrzés

Intézményi interfész - Biztonság

Intézményi interfész - Függvények és adatszerkezet

Intézményi interfész 1.

Betöltés bemutató (Excel)

« Vissza az előző oldalra