Hírek: Pályázati információk

Versenyben az idővel - Pályázati felhívás 50+ generációk részére (2009-04-02)

Versenyben az idővel - Pályázati felhívás 50+ generációk részére A www.50plusz.NET pályázati felhívása


Versenyben az idővel - Pályázati felhívás 50+ generációk részére

Az 50 feletti korosztályok számára hozta létre az Inforum a http://www.50plusz.NET portált, hogy oktatási anyagokkal, egymást támogató lehetőségekkel vértezze fel az idősebbeket az Interneten. A portál lehetőséget nyújt bemutatkozásra, a hobbikhoz társak keresésére, apróhirdetések közzétételére, újságok személyre szabott előfizetésére. Minden felhasználó publikálhatja digitális visszaemlékezéseit, amelyek között versenyt hirdetünk: Versenyben az idővel címmel. Szeretnénk, ha a személyes történelmek publikálása nyomán még több figyelmet kapna az 50 feletti korosztály és megvalósulna (információs) társadalmi bevonásuk. Ezek az alkotások, írások kapnak most lehetőséget az 50plusz.Net portálon nyilvános megjelenésre, ezzel is aktivizálva az 50+-os korosztályt az internet minél szélesebb körű használatára.

A március 24-én induló a Versenyben az idővel digitális emlékkönyvíró versenyben azt kérjük a résztvevőktől, hogy életük szép, drámai, érdekes vagy csak számukra fontos epizódjáról készítsék el visszaemlékezésüket. Ez egy lehetőség mindazoknak, akik szeretnek írni, de eddig nem kaptak arra esélyt, hogy élményeiket másokkal megosszák.
A beadott műveket történészekből, könyvtárosokból, irodalmárokból álló bizottság fogja elbírálni. Nincs terjedelmi korlátozás, és bármilyen témában várjuk a saját írásokat, és az íráshoz kapcsolódó fotókat, képeket. A zsűri által legjobbnak ítélt munkákat nyereményekben részesítjük.

A jelentkezés módja: regisztrálni a http://www.50plusz.Net oldalon, és a visszaemlékezés elhelyezése a Digitális Emlékkönyvben.

Feltétel
1. 50. életév betöltése (2009. március 24-ig)
2. Regisztráció http://www.50plusz.NET weboldalon.

Határidő
1. Az alkotások beadása: 2009. március 24.-2009. május 30. között folyamatosan
2. Elbírálás:2009. június.
3. Díjátadás: 2009. július.

Bővebb információ: Gáspár Andrea, info.inforum@gmail.com, 06-20-473-0553

 Forrás: PAFI

 

 

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra