Hírek: Konferenciák, rendezvények

A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2015 (2015-07-27)

A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2015 A Hajléktalanokért Közalapítvány 2015. szeptember 3-4-én, Balatonföldváron, a Riviéra Parkhotelben rendezi meg a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

A Hajléktalanokért Közalapítvány 2015. szeptember 3-4-én, Balatonföldváron, a Riviéra Parkhotelben (8623 Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5.) rendezi meg a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

A rendezvényre várjuk a hajléktalanellátás területén közreműködő szakembereket, és közös gondolkodásra hívjuk azokat, akik a hajléktalan emberek segítésében vesznek részt. A szakmai tanácskozás célja, hogy közösen megvitathassuk a hajléktalanellátás új irányvonalát meghatározni kívánó Hajléktalanügyi teendők 2015. című szakértői dokumentumban foglaltakat, illetve a megismerhessük a hajléktalanellátás területén jelentkező problémákat, lehetőségeket, eszközöket. (A Hajléktalanügyi teendők 2015. című szakértői anyag jelen állapotát tükröző dokumentum a Hajléktalanokért Közalapítvány honlapján (www.hajlekot.hu), a Programok/Konferenciák menüpont alatt megtalálható.)

Jelenleg a konferencia szervezése zajlik, ezért a szakmai tanácskozás végleges programterve a későbbiekben lesz nyilvános.

A rendezvényre a jelentkezési lap kitöltésével lehet regisztrálni. A jelentkezési lapot kérjük személyenként kitölteni, és azt önálló dokumentumként (doc. vagy docx. formátumban) 2015. augusztus 17-ig elküldeni a hka.regisztracio@gmail.com e- mail címre. Kérjük a jelentkezési lapot pontosan, minden kérdésre válaszolva töltsenek ki! A jelentkezés visszaigazolása a jelentkezési lapon megadott e-mail címen történik. A regisztrációs határidőn túl érkező jelentkezéseket nem tudjuk befogadni.

A jelentkezések elfogadásáról 2015. augusztus 21-28 között, e-mailben adunk tájékoztatást.

A konferencián való részvételhez regisztrációs díj megfizetése szükséges, amelynek összege 6.000 Ft/fő. A regisztrációs díjat 2015. augusztus 17-ig átutalással, a 11786001-20034340 számlaszámra kérjük befizetni, illetve a helyszínen, készpénzes díjfizetésre is biztosítunk lehetőséget. Átutalás esetén kérjük, tüntessék fel -az utalás közlemény rovatában- a számlázási címet, ill. hogy hány fő részére történik a regisztrációs díj térítése.

A regisztrációs díj befizetésével kapcsolatban Tóvíziné Koller Julianna tud felvilágosítást adni, a +36/1/2617704-es telefonszámon.

A rendezvénnyel kapcsolatos esetleges kérdéseikkel kérjük, forduljon a konferencia szervezőjéhez: Kemecsei Judithoz, a hka.konferencia@gmail.com e-mail címen.

Letöltehető anyagok:

  1. Beharangozó
  2. Konferencia ismertető/pdf
  3. Szekcióülések részletes ismertetője/pdf
  4. Hajléktalanügyi teendők 2015/pdf
  5. Jelentkezési lap/doc

Forrás: Diszpécserportál

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra