Hírek: Konferenciák, rendezvények

Meghívó és jelentkezési lap - A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2013. (2013-07-25)

Meghívó és jelentkezési lap - A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2013. 2013. augusztus 29-30-án Balatonföldváron kerül megrendezésre a Hajléktalanellátás Országos Konferenciája

Kedves Kollégák!

Örömmel értesítjük a hajléktalanellátásban dolgozókat, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány idén is megrendezi a hajléktalanellátás országos szakmai konferenciáját.

A konferencia időpontja:          2013. augusztus 29-30. (csütörtök-péntek)

helyszíne:          Riviéra Park Hotel (8623 Balatonföldvár, Somogyi Béla utca 5-7.)

A letöltések között találják a konferencia tervezett programját. A folyamatban lévő szervezés miatt a programban változások még lehetségesek, a konferencia végleges programját honlapunkon tesszük közzé.

A KONFERENCIÁRA JELENTKEZNI A JELENTKEZÉSI LAP VISSZAKÜLDÉSÉVEL LEHET, KIZÁRÓLAG ELEKTRONIKUS ÚTON A modszertan@hajlektalanokert.hu Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-MAIL CÍMEN.

A JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE: 2013. AUGUSZTUS 9.

Kérjük, hogy minden egyes jelentkező külön jelentkezési lapot töltsön ki, és azt önálló dokumentumként küldje meg!

A jelentkezéseket a közalapítvány regisztrálja, és legkésőbb augusztus 22-ig visszaigazolást küld a jelentkezők részére a jelentkezés elfogadásáról. A konferencián való részvétel csak visszaigazolt jelentkezés esetén lehetséges! Amennyiben a konferenciára való jelentkezések száma meghaladja a konferencia létszámkeretét, a közalapítvány fenntartja magának a jogot, hogy – a minél szélesebb körű országos részvétel érdekében – meghatározza az egyazon intézményből érkező résztvevők számát.

Kérjük, hogy amennyiben jelentkezésüket lemondják, azt a lehető leghamarabb, de legkésőbb augusztus 23-ig tegyék meg! A jelentkezés esetleges lemondásának elmulasztása esetén a közalapítvány a teljes ellátási díj (16.000 Ft) kifizetésére kötelezheti a jelentkezőt, és kizárja a következő évi konferencián való részvétel lehetőségéből!

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a jelentkezés határidejének meghosszabbítására nincsen mód, késedelmes jelentkezéseket a korlátozott létszám miatt nem tudunk fogadni!

Részvételi díj

A konferencia részvételi díja 5.000 Ft, mely függetlenül attól fizetendő, hogy a résztvevő milyen szolgáltatásokat (étkezés, szállás) vesz igénybe. A konferencián való részvétel költségeinek további részét a Hajléktalanokért Közalapítvány finanszírozza.

A konferencia díját kizárólag a helyszínen, készpénzben, a regisztráció alkalmával lehet befizetni.

A közalapítvány kuratóriuma méltányosságból, egyedi kérelem alapján felmentheti a részvételi díj fizetése alól azon jelentkezőket, akik erre kérelmet nyújtanak be. A kérelmet a kuratórium részére címezve, a jelentkezéssel együtt, elektronikus úton lehet megküldeni a modszertan@hajlektalanokert.hu Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Standállítás és „szociális vásár” lehetősége

Az országos konferencián ismét lehetőséget biztosítunk a hajléktalanellátásban résztvevő szervezetek, intézmények bemutatkozására. Ennek érdekében lehetőség van az aulában standok felállítására, mely alkalmas bemutatkozó anyagok, plakátok, kiadványok stb. terjesztésére, valamint „szociális vásár” jelleggel az intézményen belüli foglalkoztatási programokat működtető szervezeteknek a projektek keretében készített termékek árusítására.

Amennyiben információs standot kívánnak állítani, vagy a vásárban saját pulttal részt venni, előzetes egyeztetés céljából kérjük keressék a konferencia szervezőit a lenti elérhetőségeken!

Fotókiállítás – A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája

A Hajléktalanokért Közalapítvány szeretné összegyűjteni a korábbi országos konferenciákon készült fényképeket, ezért kérjük, hogy akinek vannak közzétehető fotói, melyek valamelyik régebbi konferenciánkon készültek – különösen a 2008-at megelőző időszakból – az juttassa el hozzánk elektronikusan a modszertan@hajlektalanokert.hu Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy papírkép formájában a 1380 Budapest, Pf. 1155. címre (a papírképeket másolat készítése után természetesen visszajuttatjuk a tulajdonosának). Ha elegendő fotó gyűlik össze, akkor a hotel aulájában kiállítjuk a képeket, illetve egy válogatást közzéteszünk a honlapunkon is.

A fotók megküldésének határideje: 2013. augusztus 20.

Egyéb információk

Az előző évek tapasztalatai alapján kérjük Önöket, hogy a minél eredményesebb közös munka érdekében lehetőség szerint szíveskedjenek a konferencia nyitására pontosan érkezni, valamint a konferencia teljes programján részt venni! A konferencia szakmai programja az első napon, augusztus 29-én 10.30 órakor kezdődik, a program zárására várhatóan augusztus 30-án 13.00 órakor kerül sor. (Amennyiben valakinek a távolság miatt aránytalanul nagy nehézséget okoz az időben történő megérkezés, kérjük keresse meg a konferencia szervezőit.)

Várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel a szervezők nevében:

Kemecsei Judit és Szabó Andrea

Budapest, 2013. július 22.

A KONFERENCIÁVAL KAPCSOLATBAN INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMOKON:

Közalapítványi Iroda: 1/ 261-7704

Kemecsei Judit: 30/ 326-8067

Szabó Andrea: 30/ 630-6668

VAGY A modszertan@hajlektalanokert.hu Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-MAIL CÍMEN.

 

Letöltés:

Meghívó - Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2013.

Jelentkezési lap - Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2013.

Tervezett program - Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2013.

A szekcióülések témái részletesen - Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2013.

Beharangozó - Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2013.

 

Forrás: Hajléktalanokért Közalapítvány

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra