Hírek: Konferenciák, rendezvények

Klaszter konferencia 2009 (2009-09-25)

Klaszter konferencia 2009 Meghívó a Szociális Klaszter „EGYMÁST ÉRTŐ SZAKEMBEREK" AVAGY EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZINTEK A SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN címmel akkreditált országos szakmai tanácskozására

MEGHÍVÓ
a SZOCIÁLIS KLASZTER

„EGYMÁST ÉRTŐ SZAKEMBEREK" AVAGY EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZINTEK A SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN
címmel akkreditált országos szakmai tanácskozására

Vállalt céljaink alapján be kívánjuk mutatni az idősgondozás helyzetét, láttatni gondjait, problémáit, javaslatokat megfogalmazni a lehetséges megoldások körére és módszereire. A tanácskozás során részletesen bemutatjuk a HGCS2 projekt eredményeit, workshop formában megvitatjuk tapasztalatait.
Terveink szerint a rendezvény folytatásaként a továbbiakban a Klaszter Szakmai Műhely havonta - kéthavonta rendszeresen más - más aktuális témával jelentkezik majd, mint a szakma innovatív fóruma.
Hívjuk és várjuk az idősgondozás területén a társadalmi-, civil-, non- és forprofit-, az egyházi-, valamint az állami/önkormányzati intézményekben dolgozó vezetőket és szakembereket, a szociális ellátás szakmai- és érdekképviseleti szervezetei-, a fővárosi, nyugdíjas érdekképviseleti szervezetek-, a szociális képző intézmények - valamint a regionális módszertanok munkatársait. A tanácskozásra invitáltuk a szakminisztérium-, a szakhatóságok vezetőit és szakembereit.

A tanácskozás helyszíne: Szent Rókus Kórház, 1052 Bp., Stáhly u. 9-11. I. emelet Tanácsterem
időpontja: 2009. október 15. 900
A jelentkezéseket postai úton Gizella Otthon (2051 Boldog Gizella u. 1.), vagy elektronikusan /info@gizella.hu/ legkésőbb 2009. október 10.-ig várjuk, és csak a jelentkezés sorrendjében tudjuk elfogadni.
A jelentkezések visszaigazolása e-mailben történik.

Meghívó

Jelentkezési lap

 

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra