Hírek: Képzések

JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS A SZOCIÁLIS ÉS GYERMEKVÉDELMI INTÉZMÉNYEKBEN JELENTKEZŐ KÉPZÉSI IGÉNYEK FELMÉRÉSÉHEZ (2014-05-23)

JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS A SZOCIÁLIS ÉS GYERMEKVÉDELMI INTÉZMÉNYEKBEN JELENTKEZŐ KÉPZÉSI IGÉNYEK FELMÉRÉSÉHEZ TÁMOP 5.4.10 felhívás

 

Megkezdődik a szociális és gyermekvédelmi intézményekben jelentkező képzési igények felmérése a kiemelt projekt szakmaközi együttműködést erősítő képzési programjainak fejlesztésével összefüggésben.

Jelen felhívás a szociális-, és gyermekvédelmi területen ellátási tevékenységet folytató intézményekben dolgozók képzési igényeinek felmérésére irányul. A képzési igények felmérése során az intézmények részéről jelentkező elvárások megoszlásának vizsgálatára kerül sor a 22 db szakmaközi együttműködést erősítő képzési programra épülő szakmai tanfolyam megvalósításának szervezési feladataival összefüggésben. A továbbképzések lebonyolítását 2014 szeptemberében országos szinten kívánjuk megvalósítani.

A személyes gondoskodást végző szakemberek képzéseken történő részvételének támogatására a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet külön pályázati felhívást jelentet meg várhatóan 2014 június hónapban.

Az intézményeknek szóló jelentkezés feltételeiről a csatolt jelentkezési felhívásban olvashat bővebben. A jelentkezés határideje: 2014.05.31.

Várjuk jelentkezésüket!

Kapcsolódó dokumentumok:

Forrás: TÁMOP 5.4.10

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra