Hírek: Aktualitások

RAJTAD ÁLL A JÖVŐD! (2019-09-05)

RAJTAD ÁLL A JÖVŐD! Az Unicef kezdeményezése

Az UNICEF Magyarország 2018 után 2019-ben is meghirdeti a RAJTAD ÁLL A JÖVŐD! nevű programját, amellyel 14-24 éves hátrányos helyzetű magyarországi fiatalok számára teremt lehetőséget, hogy a saját jövőjüket aktívan alakíthassák.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 29. 17:00

A 3-5 fős csapatok maguk azonosítják az őket leginkább érintő és foglalkoztató társadalmi problémákat, majd kreatív helyi megoldásokat dolgoznak ki ezek megoldására.

A sikeres pályázók egy országos társadalmi innovációs műhelymunkában kezdhetik meg gondolataik formába öntését, amelynek része egy többnapos budapesti képzés. Végül kiválasztásra kerülnek a legígéretesebb kezdeményezések, amelyek részletes kidolgozásához és megvalósításához az UNICEF pénzügyi és szakmai támogatást biztosít, 2020 nyarán pedig a legjobb helyi projektek nemzetközi zsűri elé kerülnek, amelytől további anyagi támogatást, valamint mentori segítséget nyerhetnek.

A program a fiatalok aktív részvételére épül, és az előremutató kezdeményezések elindításán túl legfőbb célja, hogy a résztvevők elsajátíthassák azokat a képességeket, amelyek segítségével lehetővé válik későbbi egyéni céljaik önálló megvalósítása is.

Az UNICEF honlapján az első év befutóiról és a 2 nyertes csapatról is tájékozódhattok és az idei felhívás részleteit és feltételeit is ott találjátok meg.

A kezdeményezésről és a jelentkezés feltételeiről az UNICEF honlapján tudhattok meg többet: https://unicef.hu/rajtad-all-a-jovod/ Itt az első év nyerteseiről is tájékozódhattok.

Kövessétek a részleteket most már Facebook-on is! @rajtadallajovod

Ha további kérdéseitek lennének, írjatok a rajtadallajovod@unicef.hu címre.


Kérjük, segítsétek munkánkat, hogy felhívásunk és a pályázat lehetősége a lehető legtöbb érintett fiatalhoz eljusson.

Üdvözlettel,

a Rajtad áll a jövőd! program csapata nevében

Tausz Katalin

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra