Szakmai információk: Szakmai hírek

Szakmai ajánlás a Gyermekvédelmi jelzőrendszeri készenléti szolgálat működtetéséről (2019-03-01)

Szakmai ajánlás a Gyermekvédelmi jelzőrendszeri készenléti szolgálat működtetéséről A Szociális Ágazati Portálon közzétett ajánlást honlapunkon is közöljük

Az elkészült szakmai ajánlás részletesen bemutatja a család- és gyermekjóléti központok munkatársainak, hogy a központ nyitvatartási idején túl beérkező hívások esetén milyen adekvát segítséget tudnak nyújtani differenciáltan aszerint, hogy kitől érkezik a hívás. A szakmai, megvalósítási tartalmak mellett az ajánlás célja, hogy a szolgáltatás biztosításához szükséges dokumentációra is javaslatot fogalmazzon meg, valamint a szolgáltatás megfelelő biztosításának minimumfeltételeit is meghatározza.

A szakmai ajánlás a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Módszertani Főosztályának koordinációjával valósult meg az EFOP-1.9.4. kiemelt projekt család- és gyermekjóléti szolgáltatást támogató hálózatának aktív részvételével, szoros együttműködésben az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatások Főosztályával.


Szakmai ajánlás – Gyermekvédelmi jelzőrendszeri készenléti szolgálat működtetéséről

Forrás: Szociális Ágazati Portál

A tartalom megosztása

Véleményezés Írja meg véleményét Ön is!

Ellenőrző kód

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra