A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal Örömmel tájékoztatja a felhasználókat, hogy megújult az ún. Igénybevevői Nyilvántartás.
Az új változat minden módosítása azt a célt szolgálja, hogy kényelmesebb, könnyebb legyen a rendszer napi használata. Egyúttal hangsúlyozzuk, hogy a jól bevált, meglévő funkciók változatlanok maradtak. Hálásan köszönjük véleményüket, észrevételeiket, javaslataikat, ezek segítettek bennünket, így olyan fejlesztéseket végezhettünk el, amelyek leginkább szolgálják az Önök eredményes munkáját. Bízunk abban, hogy az új design rövid időn belül igazolja majd a hozzá fűzött elvárásainkat, és érezhetően komfortosabbá és könnyebbé teszi a napi munkavégzést!

Nagyon röviden a legfontosabb változásokról:

Az Igénybevevői Nyilvántartás 1.2.0.0 verziója az alábbi legfontosabb változásokat tartalmazza, zárójelben feltüntettük, hogy a Felhasználói kézikönyv mely pontja tartalmazza a kapcsolódó leírást.
A KENYSZI rendszer heti frissítésével az alábbi funkciók módosultak a rendszerben:

  1. Új szín- és formavilág került alkalmazásra annak     érdekében, hogy az egyes funkciók, az összetartozó     tartalmak, adatok könnyebben megtalálhatóak     legyenek a napi használat során.
  2. Változott a nyitó oldal megjelenése, szerkezete is.
  3. Módosult az Új igénylés rögzítés esetében a funkció     gomb elnevezése, működés (Felhasználói kézikönyv:     4.1.)
  4. Az igénylés (megállapodás, határozat) PDF     formátumban is letölthető (Felhasználói kézikönyv: 4.3.1.)
  5. Az Igénybevételi naplóban rá lehet keresni igénybevevő TAJ azonosítójára, nevére, és a találat alapján a napi jelentést lehet is lehet rögzíteni (Felhasználói kézikönyv:5.1.1.)
  6. Az Igénybevételi napló, valamint az Önellenőrzési lista – a mentést követően – az Excel formátumon kívül PDF formátumban is letölthető (Felhasználói kézikönyv:5.1.1)
  7. Az Igénybevételi naplóban a nevek sorba rendezésénél a kis és nagy kezdőbetűt a továbbiakban nem kezeli külön a rendszer. (Felhasználói kézikönyv:5.1.1.)
  8. GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések oldal a Súgóban

A felhasználói kézikönyv az alábbi linken elérhető:
https://tevadmin.nrszh.hu/docs/Felhasznaloi_kezikonyv_KENYSZI.pdf

Prezentációs videókat az alábbi linkeken találnak:

Igénybevevő kézi felvétele:
https://tevadmin.nrszh.hu/docs/igenybevevo/
Igénybevételi napló rögzítése:
https://tevadmin.nrszh.hu/docs/igenybeveteli_naplo/
Önellenőrzés:
https://tevadmin.nrszh.hu/docs/onellenorzes/

Forrás: Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal