Szakmai információk: Szakmai hírek

A hónap elejétől csak elektronikusan lehet kérelmeket benyújtani (2014-07-01)

A hónap elejétől csak elektronikusan lehet kérelmeket benyújtani 2014. július 1-től a szociális intézmények és szolgáltatók kizárólag elektronikus úton terjeszthetik a szociális és gyámhivatalok elé az engedélyeseket érintő kérelmeiket, bejelentéseiket, valamint az azok mellékletét képező dokumentumokat.

Tisztelt Fenntartók!

2014. július 1. napját követően a fenntartók kizárólag elektronikus úton terjeszthetik a szociális és gyámhivatalok elé az engedélyeseket érintő kérelmeiket, bejelentéseiket, valamint az azok mellékletét képező dokumentumokat. (Bővebb információért kattintson IDE.)

A fenntartók a kérelmeket előzetes regisztrációt követően rögzíthetik.

A regisztrációhoz kattintson ide>>>

A kérelem elektronikus úton történő rögzítésére és előterjesztésére a fenntartói képviselő, illetve a meghatalmazott jogosult. A fenntartói képviseletre vonatkozó nyilatkozat és meghatalmazás (ill. a meghatalmazás visszavonása) az alábbi linkekre kattintva tölthetők le, melyet a regisztráció alkalmával PDF formátumban csatolni kell.

A szolgáltatói nyilvántartás informatikai rendszerében a kérelem és más beadványok adatainak rögzítésére az adatrögzítő munkatárs is jogosult, a kérelem benyújtására azonban nem jogosult. Ugyanazon fenntartó vonatkozásában több adatrögzítő munkatárs is regisztrálhat, a regisztrációhoz nyilatkozat vagy meghatalmazás csatolása nem szükséges.

Képviseletre vonatkozó nyilatkozat

Fenntartói képviselő meghatalmazás

Fenntartói képviselő meghatalmazás visszavonása


Forrás: Szociális Ágazati Portál /Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal

A tartalom megosztása

Véleményezés Írja meg véleményét Ön is!

Ellenőrző kód

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra