Szakmai információk: Szakmai hírek

Az Országos Fejlesztési és Területfejlesztési Koncepcióról (2013-07-06)

Az Országos Fejlesztési és Területfejlesztési Koncepcióról Indul az Országos Fejlesztési és Területfejlesztési Koncepcióról készült vizsgálati jelentés társadalmi egyeztetése

Az Országos Fejlesztési és Területfejlesztési Koncepció (OFTK) elkészítése a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) felelősségi körébe tartozik, összeállítása a Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal közreműködésével zajlik.
A dokumentum széles körű társadalmi egyeztetése 2012 decembere és 2013 februárja között lezajlott. Ennek keretében számos észrevétel érkezett, amelyek többsége beépítésre került a dokumentumba. Haladva a törvényi szabályozás által kijelölt útvonalon az OFTK Parlament általi elfogadása felé, a következő lépés az OFTK Stratégiai Környezeti Vizsgálatának (SKV) elkészítése volt. A koncepció környezeti értékelése elkészült és azt az egyes tervek, illetve programok környezeti vizsgálatáról szóló 2 / 2005. (I. 11.) Korm. rendelet 8.§ (5) pontja értelmében az NTH - véleményezés céljából - ezúton közzé teszi honlapján.

Az értékeléshez kapcsolódó javaslatokat 2013. július 31–ig kérjük az alábbi e-mail címre küldjék:
info@nth.gov.hu

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Forrás: Nemzeti Tervezési Hivatal

A tartalom megosztása

Véleményezés Írja meg véleményét Ön is!

Ellenőrző kód

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra