Szakmai információk: Szakmai hírek

Kenyszi intézményi interfész specifikációja elérhető a szociális ágazati portálon (2012-04-04)

Kenyszi intézményi interfész specifikációja elérhető a szociális ágazati portálon A Szociális Ágazati Portálon megjelent felhívást honlapunkon is közöljük

Az igénybevevői nyilvántartást megvalósító KENYSZI rendszer továbbfejlesztésének következő lépéseként kialakításra kerül egy intézményi interfész, ami a szolgáltató intézmények adatfeltöltési munkáját hivatott megkönnyíteni.

A webservice alapú interfész bemutatása az intézményi rendszereket fejlesztő szállítók képviselői számára 2012. 04. 10-én, kedden 1100 órától kerül megtartásra a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatalban. (1071 Budapest, Damjanich u. 48. IV. emeleti tárgyaló)

Kérem, regisztráljon rendezvényünkre az alábbi linken: http://www.szocialisportal.hu/web/szocialis-agazati-portal/regisztracio-rendezvenyeinkre

A tervezett Kenyszi intézményi interfész specifikációja elérhető a szociális ágazati portálon, ahol lehetőség van előzetes véleményezés és kérdések megküldésére a Hivatal részére.

Kérdéseket és véleményeket az alábbi elérhetőségre várjuk: interfeszvelemenyek@nrszh.hu

Az interfésszel kapcsolatos XML sémaleírások a Workshop alkalmával kerülnek átadásra, vagy a fenti e-mail címről elkérhetőek.

Forrás: Szociális Ágazati Portál

A tartalom megosztása

Véleményezés Írja meg véleményét Ön is!

Ellenőrző kód

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra