Szakmai információk: Szakmai hírek

Segédlet a 2011. évi CVI. törvénynek, valamint a hozzá kapcsolódó végrehajtási rendelet módosításoknak a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi területet érintő rendelkezései alkalmazásához (2011-08-05)

Segédlet a 2011. évi CVI. törvénynek, valamint a hozzá kapcsolódó végrehajtási rendelet módosításoknak a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi területet érintő rendelkezései alkalmazásához A Nemzeti Erőforrás Minisztérium hivatalos tájékoztatója

2011. július 27-ével, illetve 2012. január 1-jével módosulnak a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény (a továbbiakban: Szt.), valamint a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (a továbbiakban: Gyvt.) egyes rendelkezései.

A segédlet a közfoglalkoztatásról és a közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó, valamint egyéb törvények módosításáról szóló 2011. évi CVI. törvénynek a területet érintő lényegesebb változásairól, továbbá az ezekhez kapcsolódó fontosabb végrehajtási rendelkezésekről kíván rövid tájékoztatást nyújtani a jogalkalmazás megkönnyítése érdekében.

TÁJÉKOZTATÓ TELJES SZÖVEGE

forrás: Nemzeti Erőforrás Minisztérium

A tartalom megosztása

Véleményezés Írja meg véleményét Ön is!

Ellenőrző kód

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra