Szakmai információk: Szakmai hírek

Megjelent a 2011.01.01.-től érvényes kötelező dokumentációk: támogató szolgáltatás, közösségi pszichiátriai ellátás, szenvedélybetegek közösségi ellátása (2010-12-28)

Megjelent a 2011.01.01.-től érvényes kötelező dokumentációk: támogató szolgáltatás, közösségi pszichiátriai ellátás, szenvedélybetegek közösségi ellátása A szolgáltatók finanszírozási szerződésének II. számú melléklete: 2011. 01.01-től Kötelezően vezetendő dokumentáció a szolgáltatás működtetéséhez.

Támogató szolgáltatást, pszichiátriai betegek részére közösségi alapellátást valamint szenvedélybetegek részére közösségi alapellátást nyújtó szolgáltatók finanszírozási szerződésének II. számú melléklete: 2011. 01.01-től Kötelezően vezetendő dokumentáció a szolgáltatás működtetéséhez. 2010. december 28.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Fenntartókat és Szolgáltatókat, hogy 2011. január 01-től a támogató szolgáltatást valamint közösségi alapellátást nyújtó szolgáltatók esetében a kötelezően vezetendő dokumentáció megváltozik. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatások Főosztálya valamint a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal a finanszírozási szerződés mellékletét képező - kötelezően vezetendő dokumentumokat 2011. január 01-től az alábbi formában határozza meg:

A finanszírozási szerződés II. számú mellékletét képező kötelezően vezetendő dokumentációkból kikerültek a hatályos jogszabályok által előírt dokumentumok, tehát azokat a kötelezően vezetendő dokumentációkon felül a jogszabályok alapján az abban meghatározott tartalommal szükséges vezetni. A dokumentációnak nem része az éves elszámoló lap, azt továbbra is a Szociális szolgáltatások elektronikus pályázati rendszere útján kell elkészíteni.

Budapest, 2010. december 28.

Kapcsolódó dokumentumok
Támogató Szolgáltatás - Kötelezően vezetendő dokumentáció a szolgáltatás működtetéséhez

Pszichiátriai betegek részére nyújtott közösségi alapellátás - Kötelezően vezetendő dokumentáció a szolgáltatás működtetéséhez

Szenvedélybetegek részére nyújtott közösségi alapellátás - Kötelezően vezetendő dokumentáció a szolgáltatás működtetéséhez

Forrás: NRSZH


Felhívjuk figyelmüket, hogy honlapunkon a letöltések, módszertani útmutatók menüben minden kötelező dokumentációt elérhetnek, régieket és frisseket egyaránt!

A tartalom megosztása

Véleményezés Írja meg véleményét Ön is!

Ellenőrző kód

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra