Szakmai információk: Szakmai hírek

FSZH Útmutató az önkormányzati ügyintézők és a munkaügyi kirendeltségek munkatársai számára az "Út a munkához" program feladatainak ellátásáról (2009-07-20)

FSZH Útmutató az önkormányzati ügyintézők és a munkaügyi kirendeltségek munkatársai számára az Megjelent az önkormányzati ügyintézők és a munkaügyi kirendeltségek munkatársai számára az "Út a munkához" program feladatainak ellátásáról szóló útmutató


On-line (is) elérhető az önkormányzatok ügyintézői, valamint a regionális munkaügyi központok szolgáltató központjai és azok kirendeltségei számára szóló útmutató, amely 2009. június 18-tól hatályos. Alapvető célja, hogy biztosítsa a szervezetek közti folyamatos információáramlást a feladatok hatékonyabb összehangolása érdekében, segítséget nyújtson a széleskörű teendők végrehajtásában.

Az útmutató könnyebb használata érdekében a tartalomjegyzékben külön témakörök szerinti csoportosítás és logikai sorrend segíti a kirendeltségi és önkormányzati ügyintézőket abban, hogy megismerjék az adott feladatok végrehajtási folyamatát és egy másik szervezet szerepét is ugyanabban a feladatkörben.

Az egyes feladatok az önkormányzati ügyintézők számára csak ajánlásként szerepelnek.

Az útmutató teljes szövegét az alábbi linkre kattintva töltheti le:


Útmutató az „Út a munkához" program feladatainak ellátásához

Forrás: FSZH

A tartalom megosztása

Véleményezés Írja meg véleményét Ön is!

Ellenőrző kód

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra