Szakmai információk: Szakmai hírek

FSZH ellenőrzési ütemterve - falugondoki szolgálatok (2009-05-03)

FSZH ellenőrzési ütemterve - falugondoki szolgálatok Tájékoztatót adott ki a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Szociális Főosztálya a 2009 évben tervezett ellenőrzéseiről, a falugondnoki, tanyagondnoki szolgálatok körében, illetve közzétette nyilvánosság számára az ellenőrzési szempontokat

Az FSZH Szociális Főosztály a 2009. évi ellenőrzési ütemtervének megfelelően elkészítette az ellenőrzésre tervezett falugondnoki, tanyagondnoki szolgálatok jegyzékét.

Jellemzően ezen szolgálatok fenntartója a települési önkormányzat, ezért a táblázatban nem került külön feltüntetésre a fenntartó neve.

A táblázat a falu-, és tanyagondnokok működési területét meghatározó települések megnevezését tartalmazza, havi bontásban.

Jelen tájékoztató célja, hogy a fenntartók, szolgáltatást nyújtók a várható ellenőrzésre előre felkészülhessenek, tekintsék át az ugyanezen honlapon megjelentetett ellenőrzési szempontokat.

Valamennyi szolgáltatást nyújtó (fenntartó) közvetlenül kap értesítést az ellenőrzésről, és annak pontos időpontjáról, melyben az ellenőrzés lefolytatásához szükséges információkat és a szükséges előkészületeket is rögzítjük.

A fentiekkel kapcsolatban általános tájékoztatást nyújt:
Szigetvári Ferenc
szociális intézményi főreferens
Tel.: 06-30 / 5844-250
E-mail: szigetvarif@lab.hu

A konkrét ellenőrzésről szóló értesítésünk tartalmazza az ellenőrzést végző szociális intézményi főreferens elérhetőségét, akihez az ellenőrzésre vonatkozóan bármely kérdésükkel közvetlenül fordulhatnak.

2009-ben ellenőrzésre tervezett falugondnokok, tanyagondnokok

FSZH ellenőrzési szempontok falugondnoki szolgálat

 Forrás: FSZH

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra