Hírek: Pályázati információk

Téli táborozási program - pályázati felhívás (2012-10-12)

Téli táborozási program - pályázati felhívás Pályázati felhívás gyermekek és fiatalok közösségeinek, valamint ifjúsági civil szervezetek téli táborozási programjának támogatására (IFJ-GY-12-D)

A Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet pályázatot hirdet gyermekek és fiatalok közösségeinek és ifjúsági civil szervezetek téli táborozási programjának támogatására.

A pályázat célja, hogy olyan Magyarország területén megvalósuló értékközpontú és értékteremtő táborozási programokat támogasson, amelyek szervesen illeszkednek a gyermek és ifjúsági közösségek, szervezetek szakmai tevékenységébe, munkájába, erősítik a közösségeket, a haza és a lakóhely szeretetére nevelnek, biztosítják a szabadidő hasznos eltöltését és hozzájárulnak a fiatalság egészségmegőrzéséhez.
Legalább három napos bentlakásos táborozás támogatható a programban, amelyek 2012. december 1. és 2013. május 31. közé eső időszakban valósulnak meg. Előnyt élveznek azok a pályázatok, amelyek nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshelyeket vesznek igénybe.
A rendelkezésre álló keretösszeg 35.000.000 Ft, pályázatonként legfeljebb 600.000 Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2012. november 12.
Az eredményhirdetés várható időpontja: 2012. december 18.

A pályázati kiírás és útmutató itt olvasható.

2012. október 11.

Forrás: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra