Hírek: Pályázati információk

„SZÖVETSÉG AZ IFJÚSÁGÉRT” – 2012. A FIATALOK ÉS A CSALÁD ÉVE - Felhívás ifjúsági civil szervezetek támogatására (2012-10-05)

„SZÖVETSÉG AZ IFJÚSÁGÉRT” – 2012. A FIATALOK ÉS A CSALÁD ÉVE - Felhívás ifjúsági civil szervezetek támogatására Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. megbízásából az NCSSZI Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság, valamint az Északi Támpont Egyesület támogatási felhívást hirdet ifjúsági civil szervezetek támogatására.

"„SZÖVETSÉG AZ IFJÚSÁGÉRT” – 2012. A FIATALOK ÉS A CSALÁD ÉVE
Felhívás ifjúsági civil szervezetek támogatására

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. megbízásából az NCSSZI Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság, valamint az Északi Támpont Egyesület támogatási felhívást hirdet ifjúsági civil szervezetek támogatására.
A támogatás célja olyan térségi, illetve helyi jelentőséggel bíró, különböző generációk együttműködésén alapuló ifjúsági projektek támogatása, melyek pozitívan és fenntartható módon hatnak a fiatalok értékrendjére a családi élethez kapcsoló biztonság, párválasztás, egészség, gyermekvállalás területén.

A támogatás vissza nem térítendő pénzbeli támogatás, melynek folyósítása egy összegben, előfinanszírozás formájában történik. A támogatáshoz önerő nem szükséges.

A pályaművek beadási határideje: 2012. október 31. 23:59

További információ: AMÉ-12 Pályázati felhívás

2012. október 1."

Forrás: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra