Hírek: Pályázati információk

Az FSZK képzési felhívása (2012-07-15)

Az FSZK képzési felhívása A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. KÉPZÉSI FELHÍVÁST TESZ KÖZZÉ, amelyet honlapunkon szó szerint közlünk.

Jelentkezés a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. és a Kézenfogva Alapítvány által a TÁMOP 5.4.5-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „A fizikai és info-kommunikációs akadálymentesítés szakmai hátterének kialakítása” című kiemelt projekt keretében megvalósuló „Intézményi Férőhely Kiváltást Támogató (IFKT) mentor képzése” című képzési programban való részvételre.

A képzés célja, hogy az Intézményi Férőhely Kiváltási Program keretében meghirdetett TIOP 3.4.1.A-11/1 számú, a „Bentlakásos intézmények kiváltása” című pályázati konstrukció pályázói számára, az FSZK által a TÁMOP 5.4.5-11/1 kiemelt projekt keretein belül nyújtandó mentori szolgáltatás biztosítását korszerű ismereteket nyújtó képzéssel alapozzuk meg. A képzésen való részvétel térítésmentes a résztvevők számára, azonban sikeres elvégzése feltétele lesz a mentorszolgáltatásban való alkalmazásnak.

A képzés 3 kulcsmentori területre és 7 szakmentori területre lesz lehetséges. Egy jelentkező két feladatkörre is jelentkezhet, azonban ezt a szándékát a jelentkezési lapon fel kell tüntetnie!

A képzés jelentkezési feltételei, részletes tematikája és órarendje a képzési dokumentumok letöltésével érhető el.

A képzésbe bevonható résztvevők száma 120 fő.

A képzés tervezett időszaka: 2012. október 11. és december 15. között

A képzés óraszáma: 50 óra, melyből a kontakt órák száma 42

A képzési program a TÁMOP 5.4.5-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „A fizikai és info-kommunikációs akadálymentesítés szakmai hátterének kialakítása” című kiemelt projekt keretében valósul meg, melynek felelőse az FSZK Akadálymentesítési Programirodája, amely együttműködik a lebonyolításban a Felnőttképzési Csoporttal.

Letölthető képzési dokumentumok:

  1. Mentorképzés képzési felhívás
  2. Jelentkezési lap
  3. Motivációs levél
  4. Europass minta
  5. Mentorképzés részletes tematikája és órarendje

Forrás: Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft.

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra