Hírek: Pályázati információk

Fogyatékos személyeknek és hátrányos helyzetű csoportok szabadidősportos eseményeire nyerhető állami támogatás (2011-06-24)

Fogyatékos személyeknek és hátrányos helyzetű csoportok szabadidősportos eseményeire nyerhető állami támogatás A Nemzeti Erőforrás Minisztérium a fogyatékos személyek és a hátrányos helyzetű csoportok szabadidősport tevékenységeinek és eseményeinek támogatására írt ki pályázatot.

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium a fogyatékos személyek és a hátrányos helyzetű csoportok szabadidősport tevékenységeinek és eseményeinek támogatására írt ki pályázatot.

A pályázat a sportolási lehetőségek kiszélesítését, a szabadidő mozgásban gazdag, hasznos eltöltésének ösztönzését támogatja. A kiírásban jelzett ötvenmillió forintos keretösszegből a Magyarországon 2011. május 1. és 2012. május 31. között rendezendő programsorozatokhoz nyerhető vissza nem térítendő állami támogatás. A pályázattal a Sportért Felelős Államtitkárság a fogyatékos személyek települési, megyei, továbbá a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok hazai szabadidősport programjait, programsorozatait kívánja támogatni.

A pályázatok benyújtási határideje: 2011. július 30.

A „Fogyatékos személyek, továbbá hátrányos helyzetű csoportok szabadidősport tevékenységeinek és eseményeinek támogatása" elnevezésű pályázati (kód: SPO-HH-2011) felhívás és a hozzá kapcsolódó formanyomtatványok a kapocsolódó anyagok között letölthetők.

Pályázati felhívás

1. melléklet - segédlet
2. melléklet-költségvetés
Pályázati formanyomtatvány


Forrás: Nemzeti Erőforrás Minisztérium, Sportért Felelős Államtitkárság

 

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra