Hírek: Pályázati információk

FSZH felhívás 2011. évi feladatmutató igénylés benyújtására 2010. szeptember 14. (2010-09-16)

FSZH felhívás 2011. évi feladatmutató igénylés benyújtására 2010. szeptember 14. A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal felhívását változatlan formában közöljük

"Felhívás 2011. évi feladatmutató igénylés benyújtására 2010. szeptember 14.

I.        A támogató szolgáltatás és közösségi ellátások finanszírozásának rendjéről szóló 191/2008. (VII.30.) Kormányrendelet 12. § (1) bekezdése értelmében a támogató szolgáltatás és közösségi alapellátások valamint a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás esetén a fenntartó a finanszírozási időszakon belül minden év szeptember 30-áig köteles bejelenteni az FSZH-nak a következő évre vállalt feladatmutatót.

A hivatkozott jogszabályhely alapján kérjük a 2011. évre vállalt feladatmutatójukat az 1. számú melléklet kitöltésével és postai úton történő visszaküldésével bejelenteni szíveskedjenek.

 

II.     A szociális foglalkoztatás engedélyezéséről és a szociális foglalkoztatási támogatásról szóló 112/2006.(V.12.) kormányrendelet 16. §. (2) bekezdése szerint a szociális foglalkoztatást szervező fenntartók évente egyszer, minden év szeptember 30-áig írásban kötelesek bejelenteni az FSZH-nak a következő évre vállalt feladatmutatót.

A hivatkozott jogszabályhely alapján kérjük a szociális foglalkoztatást szervező fenntartókat, hogy a 2011. évre vállalt feladatmutatójukat az 2. számú melléklet kitöltésével és postai úton történő visszaküldésével bejelenteni szíveskedjenek.

 

 

Szolgáltatás típusa

Kitöltendő melléklet száma

Visszaküldési határidő

Támogató szolgáltatás

Közösségi ellátások

Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás

1. számú melléklet

szeptember 30.

Szociális foglalkoztatás

2. számú melléklet

szeptember 30.

 

 

Felhívjuk a fenntartók figyelmét arra, hogy amennyiben több szolgáltatást is működtetnek, abban az esetben a 2011-re vállalt feladatmutatókat szerződésenként külön- külön adatlapon kell benyújtani!

 

Kérjük, hogy a kitöltött és hitelesített adatlapokat annak fejlécében feltüntetett címre a megadott határidő betartásával szíveskedjenek megküldeni.

 

 

 

Foglalkoztatási és Szociális Hivatal

Szociális Főosztály

Forrás: Foglalkoztatási és Szociális Hivatal

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra