Hírek: Pályázati információk

Döntés a „Szociális foglalkoztatást működtető fenntartók befogadása és állami támogatása” címmel kiírt II. körös általános pályázati kategóriában (2010-03-31)

Döntés a „Szociális foglalkoztatást működtető fenntartók befogadása és állami támogatása” címmel kiírt II. körös általános pályázati kategóriában A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal közzé tette döntési listáit.

A szociális és munkaügyi miniszter - a 2010. január 30-án megjelentetett SZOC-BF-10-SZF kódszámú „II. KÖRÖS  ÁLTALÁNOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS szociális foglalkoztatást működtető fenntartók befogadására és állami támogatására” címmel kiírt pályázati kategóriában a bíráló bizottság javaslata alapján-  meghozta döntését a pályázók befogadásáról, elutasításáról és a finanszírozás feltételeiről. 

A beérkezett 42 általános pályázatból a szociális és munkaügyi miniszter 21 pályázatot részesített befogadásban, és az FSZH főigazgatója  330.092.712 Ft értékű támogatás odaítéléséről döntött.

 

Egy feladategységre jutó támogatás összege:

  • 372 Ft/ munkaóra kizárólag munka-rehabilitációs foglalkoztatás szervezése esetén
  • 744 Ft/ munkaóra munka-rehabilitációs foglalkoztatás és/vagy fejlesztő foglalkoztatás szervezése esetén.

 

Minden pályázatot benyújtott fenntartó részére elektronikus és postai úton is megküldésre kerül a befogadásról, illetve elutasításról szóló értesítés, melynek tájékoztató része a befogadottak esetében tartalmazza a finanszírozási szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok listáját.

 

TÁJÉKOZTATÓ

a finanszírozási szerződés megkötésének feltételeiből a fenntartó által benyújtandó dokumentumokról (értesítés melléklete)

 

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS (minta)

 

Kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel a www.afsz.hu honlapon megjelenő legfrissebb információkat, valamint a pályázati űrlapon megadott e-mail címre beérkező üzeneteiket.

 

 

 

Döntési listák:

 

1.      Szociális foglalkoztatás - SZOC-BF-10-SZF Befogadott pályázatok – II. körös általános pályázat

2.      Szociális foglalkoztatás - SZOC-BF-10-SZF Elutasított pályázatok – II. körös általános pályázat

 

Forrás: FSZH, 2010.03.31.

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra