Hírek: Pályázati információk

Döntés a „Szociális foglalkoztatást működtető fenntartók befogadása és állami támogatása” címmel kiírt általános pályázati kategóriában (2010-01-19)

Döntés a „Szociális foglalkoztatást működtető fenntartók befogadása és állami támogatása” címmel kiírt általános pályázati kategóriában SZOC-BF-09-SZF kódszámú „ÁLTALÁNOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS szociális foglalkoztatást működtető fenntartók befogadására és állami támogatására" c. pályázat eredménye

Az FSZH honlapjáról idézzük:

A szociális és munkaügyi miniszter a 2009. december 14-án megjelentetett SZOC-BF-09-SZF kódszámú „ÁLTALÁNOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS szociális foglalkoztatást működtető fenntartók befogadására és állami támogatására" címmel kiírt pályázati kategóriában a bíráló bizottság javaslata alapján meghozta döntését a pályázók befogadásáról, elutasításáról és a finanszírozás feltételeiről.

A beérkezett 196 általános pályázatból a szociális és munkaügyi miniszter és az FSZH főigazgatója 186 pályázatot részesített támogatásban 4.210.148.688 Ft értékben.

Egy feladategységre jutó támogatás összege:
- 372 Ft/ munkaóra kizárólag munka-rehabilitációs foglalkoztatás szervezése esetén
- 744 Ft/ munkaóra munka-rehabilitációs foglalkoztatás és/vagy fejlesztő foglalkoztatás szervezése esetén.


Minden pályázatot benyújtott fenntartó részére elektronikus és postai úton is megküldésre kerül a befogadásról, illetve elutasításról szóló értesítés, melynek tájékoztató része a befogadottak esetében tartalmazza a finanszírozási szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok listáját.

Kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel a www.afsz.hu honlapon megjelenő legfrissebb információkat, valamint a pályázati űrlapon megadott e-mail címre beérkező üzeneteiket.

Döntési listák:
Szociális foglalkoztatás - SZOC-BF-09-SZF Befogadott pályázatok - általános pályázat

Szociális foglalkoztatás - SZOC-BF-09-SZF Elutasított pályázatok - általános pályázat

Forrás: FSZH, 2010.01.18.

 

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra