Hírek: Pályázati információk

Döntés a „Szociális foglalkoztatást működtető fenntartók befogadása és állami támogatása” címmel kiírt előminősítő pályázati kategóriában (2009-12-08)

Döntés a „Szociális foglalkoztatást működtető fenntartók befogadása és állami támogatása” címmel kiírt előminősítő pályázati kategóriában Az FSZH holnapján közzétett eredményeket honlapunkon is közöljük.

A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal az alábbi döntési listát és felhívást tette közzé:
"A szociális és munkaügyi miniszter a 2009. október 30-án megjelentetett SZOC-BF-09-SZF kódszámú „ELŐMINŐSÍTŐ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS szociális foglalkoztatást működtető fenntartók befogadására és állami támogatására" címmel kiírt pályázati kategóriában a bíráló bizottság javaslata alapján meghozta döntését a pályázók befogadásáról, elutasításáról és a finanszírozás feltételeiről.

A beérkezett 269 előminősítő pályázatból a szociális és munkaügyi miniszter 210 pályázat esetén döntött a befogadásról, 57 pályázat esetén az elutasításról, 2 pályázatról a döntés még folyamatban van.


Minden pályázatot benyújtott fenntartó részére elektronikus éspostai úton is megküldésre kerül a befogadásról, illetve elutasításról szóló értesítés.

Kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel a Szociális és Munkaügyi Minisztérium, illetve a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal honlapját, mert az előminősítő pályázatot követő szociális foglalkoztatás kiírásra kerülő pályázati felhívás a www.szmm.gov.hu, illetve a www.afsz.hu oldalakon kerül megjelentetésre.

Döntési listák:
Szociális foglalkoztatás - SZOC-BF-09-SZF Befogadott pályázatok
Szociális foglalkoztatás - SZOC-BF-09-SZF Elutasított pályázatok
Szociális foglalkoztatás - SZOC-BF-09-SZF Pályázatok - döntés folyamatban

Forrás: FSZH

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra