Hírek: Pályázati információk

Pályázat gyermek és ifjúsági szervezetek rendezvényeinek és közösségfejlesztő képzéseinek támogatására (IFJ-GY-09-AB) (2009-03-23)

Pályázat gyermek és ifjúsági szervezetek rendezvényeinek és közösségfejlesztő képzéseinek támogatására (IFJ-GY-09-AB) Az ESZA Kht.pályázatot hirdet gyermek és ifjúsági szervezetek rendezvényeinek és közösségfejlesztő képzéseinek támogatására.

Pályázat gyermek és ifjúsági szervezetek rendezvényeinek és közösségfejlesztő képzéseinek támogatására (IFJ-GY-09-AB)

Határidő: 2009. április 10.

A Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa megbízásából az ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht. (ESZA Kht.) a szociális és munkaügyi miniszter felügyelete alá tartozó fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásáról szóló SZMM rendeletben foglaltakra figyelemmel pályázatot hirdet gyermek és ifjúsági szervezetek rendezvényeinek és közösségfejlesztő képzéseinek támogatására.

A pályázat célja:

Pályázati kategóriák:
"A" kategória: Gyermek és ifjúsági szervezetek rendezvényeinek támogatása
"B" kategória: Gyermek és ifjúsági szervezetek közösségfejlesztő képzéseinek támogatása

"A" pályázati kategória esetében:
Olyan értékközpontú és értékteremtő, országos jelentőséggel bíró gyermek és ifjúsági rendezvények támogatása, amelyek szervesen illeszkednek az országos gyermek és/vagy ifjúsági szervezetek éves szakmai tevékenységébe, munkájába, továbbá olyan gyermek és ifjúsági rendezvények támogatása, amelyek legalább két tervezési statisztikai régió, legalább hat településén működő szervezet részvételével valósulnak meg.

"B" pályázati kategória esetében:
Olyan közösségfejlesztő (elsősorban forrásteremtés, kommunikáció, programszervezés, vezetőképzés tematikát magában foglaló) képzési programok támogatása, melyek legalább két tervezési-statisztikai régió legalább hat településén működő szervezet vagy szervezetközi együttműködés részvételével valósulnak meg.

A pályázat kódja: IFJ-GY-09-AB

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 55 800 000 Ft

A pályázat benyújtási határideje: 2009. április 10. 24:00 óra

Pályázók köre:
Jelen pályázati kiírás keretében az alábbi szervezetek nyújthatnak be pályázatot:
  1. társadalmi szervezetek (kivéve pártok, munkaadói és munkavállalói érdekképviseleti szervezetek, biztosító egyesületek),
  2. alapítványok (kivéve közalapítványok), valamint
  3. egyházak és
  4. egyházak ifjúsági szerveződései (kötelezettségvállaló szervezeten keresztül),
amelyek a pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerében (Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben, továbbiakban: EPER) regisztráltak a Pályázati Útmutató 5. pontja szerint.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.


A pályázatot elektronikus úton a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül, a regisztrációs eljárást követően kell benyújtani.


További információk:
A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, valamint a www.esf.hu honlapokról.
A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1) 273-4250 telefonszámon, valamint az hazaitamogatas@esf.hu e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól.
  • hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,
  • keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,
  • péntekenként 9 és 14 óra között.

Forrás: SZMM

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra