Hírek: Pályázati információk

E-Szervezet - MOBIL Civil (2009-03-16)

E-Szervezet - MOBIL Civil A Vodafone Magyarország Alapítvány és a NIOK pályázati felhívása


Pályázati felhívás - ingyenes részvételi lehetőség civil szervezeteknek az E-SZERVEZET - MOBIL CIVIL programban -

A Vodafone Magyarország támogatásával a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány hamarosan elindítja az „E-Szervezet - MOBIL Civil" című programját.

Célja, hogy a programban résztvevő civilszervezetek fejleszthessék számítógépes, internetes és informatikai ismereteiket, annak érdekében, hogy mindennapi munkájuk során készség szinten, tudatosan, és hatékonyan tudják alkalmazni azokat. A kiválasztott szervezetek 2009. áprilisától egyéves komplex programban vesznek részt. A program során szakértő oktatók segítségével sajátítják el a digitális eszközök használatát, és gyakorlati alkalmazásukat a mindennapi munka során.

A programba beválasztott 80 civilszervezet a képzéseken túl egyéni tanácsadásokon vesz részt, ahol kifejezetten az igényeiknek megfelelően, személyre szabottan kapnak szakmai segítséget. Ezen kívül a program részét képezik a klubalkalmak, ahol a képzéssorozatban résztvevő civilszervezetek megoszthatják egymással tapasztalataikat, feltehetik kérdéseiket. Ezen találkozások a kapcsolatépítés és együttműködések kialakításának is kiváló alkalmai.

A szervezetek önmagukhoz mért egyéni fejlődését a programban működő szakemberek, valamint a NIOK és a Vodafone képviselői közösen díjazzák a 2010 márciusában megrendezendő programzáró rendezvényen.

Részletek és jelentkezés:

A program 32 tanórából, 3 klubalkalomból, és 2x2 óra egyéni tanácsadásból áll. A képzések helyszínét a jelentkező szervezetektől függően választják ki a szervezők.

A programban való részvételre a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével lehet pályázni. Kérjük, minden pontra válaszoljanak, hogy a képzéseket, és az éves fejlesztő programot a megfelelő módon tudjuk összeállítani!

A jelentkezés határideje: 2009. március 24.

A mellékelt jelentkezési lapot e-mailen, vagy postai úton kérjük eljuttatni a NIOK Alapítvány elérhetőségeire.

Cím: Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány - Dávid Júlia
1024 Budapest, Margit krt. 43-45. IV.3.

E-mail: ecivil@niok.hu

Pályázati felhívás

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra