Hírek: Képzések

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS SZAKMAKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉST TÁMOGATÓ SZOCIÁLIS TOVÁBBKÉPZÉSEKEN VALÓ RÉSZVÉTELRE (2014-06-25)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS SZAKMAKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉST TÁMOGATÓ SZOCIÁLIS TOVÁBBKÉPZÉSEKEN VALÓ RÉSZVÉTELRE Ingyenes képzés a TÁMOP 5.4.10. projekt keretében

 

"Projektünk 550 fő számára biztosít lehetőséget az interprofesszionális szemléletet támogató szakmai tanfolyamokon való részvételre. A képzés eredményes elvégzésével kreditpont szerezhető.

2014. június 30-ig lehet jelentkezni a szociális és gyermekvédelmi területen továbbképzési kötelezettséggel rendelkező személyes gondoskodást végzőnek a projekt keretében kifejlesztésre került 50 órás, szakmaközi együttműködést támogató továbbképzésekre.

A pályázat benyújtásának részleteiről a közleményhez kapcsolódó pályázati felhívásból tájékozódhat. A képzések indításának ütemtervét, az képzés helyszínére és időpontjára vonatkozó adatokat a közleményhez csatolt „Képzési ütemterv_IP továbbképzés” dokumentumban találja. A benyújtott pályázatok elbírálására beérkezési sorrendben kerül sor.

A pályázati kiírással kapcsolatos kérdésekben a Dél-alföldi regionális irodánk munkatársaihoz fordulhat munkaidőben 9.00 és 11.00 óra között telefonon, teljes munkaidőben e-mailen keresztül az alábbi elérhetőségeinken:

Telefonszám: +36/76-320066; e-mail: kecskemet@ncsszi.hu

Illetve további információ kérhető az NCSSZI központi ügyfélszolgálatától, a tamop5410@ncsszi.hu email címre küldött levélben vagy a +36 1 237 6748 telefonszámon.

Budapest, 2014. június 20."

Kapcsolódó dokumentumok:

 

Forrás: TÁMOP 5.4.10

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra