Hírek: Képzések

TÁMOP 5.4.10 - Pályázat intézményeknek képzésre (2013-08-29)

TÁMOP 5.4.10 - Pályázat intézményeknek képzésre A TÁMOP 5.4.10 kiemelt projekt keretében képzésekre pályázhatnak szociális és gyermekvédelmi intézmények

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS SZOCIÁLIS ÉS GYERMEKVÉDELMI INTÉZMÉNYEK SZÁMÁRA HELYBEN SZERVEZETT TOVÁBBKÉPZÉSI LEHETŐSÉGRE

A kiemelt projekt keretében a személyes gondoskodást végző személyek számára helyben szervezett továbbképzési lehetőség igényelhető.

 

A TÁMOP-5.4.10-12/1-2012-0001 kiemelt projekt a szociális és gyermekvédelmi ellátás valamennyi területén tevékenykedő munkáltatók számára képzési, továbbképzési programjainak lebonyolításához  lehetőséget biztosít a szakmai továbbképzések témájának, időpontjának és helyszínének pályázók általi megjelölésére a kiemelt projekt szociális továbbképzések alprojektjének keretein belül. 
A pályázat célja, hogy lehetőséget biztosítsunk a szociális és gyermekvédelmi területen dolgozók képzéseken történő részvételére abban az esetben is, ha a fővárosba, vagy a megyeszékhelyekre való eljutás bármely okból kifolyólag problémát jelent az intézmény dolgozóinak. Célunk, hogy csökkentsük a képzésre való eljutás, a munkából való kiesés idejét, a helyettesítés problematikusságát, összességében a munkáltatói/munkavállalói terheket.

A pályázati felhívás a kapcsolódó dokumentumok között megtalálható, kérjük a pályázat benyújtását megelőzően ezt alaposan tanulmányozza át!

A pályázat benyújtására szolgáló informatikai felület az alábbi linken elérhető:

https://docs.google.com/forms/d/1Q9YITD_QRyO4rtgJAoAhZpKUusTwNSGkBOlWAWuqauc/viewform?pli=1&edit_requested=true

Sikeres pályázást kívánunk!

Kapcsolódó dokumentum:

Forrás: TÁMOP 5.4.10 Kiemelt Projekt

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra