Hírek: Képzések

FSZH akkreditált szakmai műhelye közösségi ellátást és alacsonyküszöbű ellátást nyújtó szervezetek részére (2010-04-19)

FSZH akkreditált szakmai műhelye közösségi ellátást és alacsonyküszöbű ellátást nyújtó szervezetek részére „SZAKMAI TARTALMAK ÉS KAPCSOLÓDÁSOK A KÖZÖSSÉGI ELLÁTÁSOK TERÜLETÉN” címmel indít akkreditált szakmai képzést a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal.

MEGHÍVÓ

 

Szeretettel várjuk a Pszichiátriai és Szenvedélybetegek részére közösségi alapellátást, valamint a Szenvedélybetegek részére alacsonyküszöbű ellátást nyújtó területen dolgozó munkatársakat,

a

Szakmai tartalmak és kapcsolódások a közösségi ellátások területén

című szakmai műhely programjára.

 

A továbbképzés helyszíne: 1089 Budapest Kálvária tér 7.

Az első találkozó időpontja: 2010. április 28. 

Az akkreditált továbbképzés engedélyszáma: M-05-060/2009

A továbbképzéssel szerezhető pontérték: 15 pont

 

A továbbképzés komplex tudástartalmat biztosít a szakmai módszerek, a hatékony ellátásszervezés valamint a személyes gondozás gyakorlati és speciális területén ellátást nyújtók részére.

 

A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal az év során, összesen 6 alkalommal (6x6 óra időtartamban) szervezi meg a szakmai műhelyt, amelyen minden alkalommal más-más, a közösségi ellátások valamennyi típusát érintő probléma kerül feldolgozásra.

Az előadók a közösségi ellátások területén méltán neves szakemberek, akik az előadások és konzultációk után esetfeldolgozásokkal, valamint csoportmunka keretében segítik a résztvevők munkáját.

 

A továbbképzés részvételi díja: 27.000 Ft a 6 alkalomra. A résztvevők köre állandó.

A részvételi díj teljes összegének befizetésére átutalással van lehetőség a jelentkezés visszaigazolását követően az 10032000-01732630-00000000 számú FSZH számlaszámra.

 

A továbbképzés elvégzéséről igazolást a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal csak azok számára adhat ki, akik legalább 5 alkalommal részt vesznek a munkában.

 

A műhelymunka szakmai programját a tervezett időpontokkal, és a kitöltve visszaküldendő jelentkezési lapot a meghívóhoz mellékeljük.

Kérjük, hogy szíveskedjék részvételi szándékát 2010. április 26-áig a jelentkezési lap megküldésével jelezni.

A jelentkezéseket fogadja: Köller Zsófia

E-mail: kollerzs@lab.hu Telefon: 06-1-459-1020

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szakmai műhelyen való részvétel korlátozott számú, ezért a jelentkezés elfogadása a beérkezés sorrendjében történik. A képzésen csak azok vehetnek részt, akik a jelentkezést követően visszaigazolást kapnak.

 

Bízunk abban, hogy felkeltettük érdeklődését programunk iránt és hamarosan képzésünk résztvevői között üdvözölhetjük!

Részletek, jelentkezési lap letölthető ITT!

Forrás: Foglalkoztatási és Szociális Hivatal

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra