Hírek: Aktualitások

SAJÁT HALOTTJÁNAK TEKINTI AZ EMMI AZ INÁRCSON MEGGYILKOLT SZOCIÁLIS MUNKÁST (2018-07-13)

SAJÁT HALOTTJÁNAK TEKINTI AZ EMMI AZ INÁRCSON MEGGYILKOLT SZOCIÁLIS MUNKÁST SAJÁT HALOTTJÁNAK TEKINTI AZ EMMI AZ INÁRCSON MEGGYILKOLT SZOCIÁLIS MUNKÁST

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a családdal egyetértésben saját halottjának nyilvánítja az Inárcson július 11-én munkavégzés közben meggyilkolt Dabasi Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ munkatársát.
A háromgyermekes édesanya hosszú évek óta, nagy szakmai tapasztalattal és alázattal dolgozott családsegítő szociális munkásként. Időt és energiát nem sajnálva karolt fel számára sokszor ismeretlen, rászoruló embereket, akiknek lehetetlent nem ismerve próbált kiutat keresni nehéz élethelyzetükből.

A szociális és gyermekvédelmi területen foglalkoztatottak közfeladatot ellátó személynek minősülnek. Az itt dolgozó mintegy százezer ember nagy elkötelezettséggel fordul minden nap a kihívásokkal küzdőkhöz, és áll helyt embert próbáló munkájában. Az inárcsi családsegítő élete utolsó pillanatáig ezt tette, az Emberi Erőforrások Minisztériuma munkatársait megrendítette a tragédia. Halála veszteség a teljes szociális szakmának.

(EMMI)

 

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra