Hírek: Aktualitások

MACSGYOE TAGTOBORZÓ - BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK (2016-01-16)

MACSGYOE TAGTOBORZÓ - BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK A Magyar Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatok Országos Egyesületének tagtoborzó felhívása

A Magyar Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatok Országos Egyesületének tagtoborzó felhívása


A Magyar Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatok Országos Egyesülete részben megújult elnökséggel és új programmal vág neki a 2016-os évnek.

A Egyesület 26 évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy támogató közössége legyen Családsegítő és később a Gyermekjóléti Szolgálatok szakmai közösségének.

2014-től az Egyesület megőrizve családsegítős és gyermekjólétis irányultságát, megnyitotta kapuit a fenti Szolgálatok valamikori volt és jelenlegi szakembere előtt.

Az Egyesület célja, hogy olyan aktív szakmapolitikai szereplővé váljon, amely képes formálni a közéletet és a szakma értékeinek mentén befolyásolni a társadalom, illetve az ágazati vezetés szociálpolitikai-szakmapolitikai gondolkodását. Részt vesz a szakmapolitikai kérdések nyilvános diskurzusaiban, törekszik arra, hogy állásfoglalásait, véleményeit a megfelelő kommunikációs csatornákon eljuttassa, mind az ágazati irányítás, mind pedig a széles értelemben vett szakmai közvéleményhez.

Olyan szakmai közösséget kínálunk, ahol a fiatal szakemberek lehetőséget kaphatnak a megjelenésre, tanulhatnak a tapasztaltabb kollégáktól, részt vehetnek a napjainkban zajló szakmapolitikai események alakításában. Tagjaink olyan közeget találhatnak, ahol megvalósíthatják szakmai elképzeléseiket, hangot adhatnak szakmapolitikai véleményüknek. Munkájukat az Egyesület erőforrásokkal, nyilvánossággal és reményeink szerint egy pezsgő szakmai közösség légkörével tudja támogatni.

Szeretettel várjuk a csatlakozni kívánó a szakmánk kérdései iránt érdeklődő leendő tagokat!

Jelentkezhetsz a www.macsgyoe.hu oldalunkon kitölthető „Belépési Nyilatkozat 2016” kitöltésével!

A jelentkezők az egyesülethez beérkező tagdíj befizetésével válnak hivatalos taggá. A tagsági díj évi 500 Ft, amelyet a közelményben a név feltűntetésével a 10300002-20117139-00003285 számlaszámra kérünk utalni.

Köszönettel:

A MACSGYOE Egyesület Elnöksége


Budapest, 2016. január 16.

 

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra