Hírek: Aktualitások

Pályázati felhívás családbarát közgondolkodás népszerűsítésére és a nemek közötti jobb együttműködés elősegítésére (A pályázat kódja: CSP-KÖZG-12) (2012-12-02)

Pályázati felhívás családbarát közgondolkodás népszerűsítésére és a nemek közötti jobb együttműködés elősegítésére (A pályázat kódja: CSP-KÖZG-12) A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet nyílt pályázatot hirdet „Családbarát közgondolkodás népszerűsítése és a nők és férfiak közötti harmonikusabb együttműködés elősegítése” témakörben.

Pályázati felhívás családbarát közgondolkodás népszerűsítésére és a nemek közötti jobb együttműködés elősegítésére (A pályázat kódja: CSP-KÖZG-12)


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szociális-, Család- és Ifjúságügyért felelős Államtitkársága megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet nyílt pályázatot hirdet „Családbarát közgondolkodás népszerűsítése és a nők és férfiak közötti harmonikusabb együttműködés elősegítése” témakörben.

A pályázat támogatni kívánja:

Azokat a képzési programokat, melyek a fiatalokat a társas kapcsolatokra, párválasztásra, házasságra, családi életre készítik fel, és amelyek a nők és férfiak közötti harmonikus együttműködést erősítik.

A szülővé válást segítő, szülőtámogató és házasság erősítő programokat, képzéseket, tréningeket, klubokat, szolgáltatásokat.

Családi egészségfejlesztő programokat, az egészséges életmódra nevelésben az iskolák és a családok együttműködését erősítő programokat, rendezvényeket.

Közösségi programokat, rendezvényeket, amelyek a házasság és a család értékeit mutatják fel.

A nők és férfiak társadalmi egyenlőségének és harmonikus együttműködésének elősegítését szolgáló programokat, képzéseket, rendezvényeket.

A nők közéleti, társadalmi szerepvállalását, a gazdasági életben, vállalkozásban való részvételüket elősegítő programokat, az egyedülálló idős nőket támogató és elmagányosodásuk csökkentését szolgáló programokat és a fogyatékossággal élő nőket (ezen belül kiemelten az anyákat) támogató programokat.


A pályázatok támogatására 60 000 000,- Ft áll rendelkezésre.

A pályázatok benyújtásának határideje 2013. január 7.

Pályázati kiírás és útmutató


2012. november 29.

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra