Fórum Gyermekvédelem téma hozzászólásai:

18. Kumah James
2020. November 26. 17:01
A törvényes hitel megszerzése mindig is hatalmas problémát jelentett olyan sok ügyfél számára, akiknek pénzügyi igényeik vannak. A rossz hitelek és a biztosítékok kérdése az ügyfelek mindig aggódnak, amikor törvényes hitelezőtől kérnek hitelt. De a MIDLAND HITELFIRMA. Ezt a különbséget a hitelezési iparban tette. A MIDLAND HITELVÁLLALATOT a hitelező szervezet tanácsa akkreditálta, hogy helyi és nemzetközi ügyfeleknek kölcsönöket adjon 3% -os kamatláb mellett. Kiváltságot kaptunk arra, hogy kielégítsük az Ön pénzügyi igényeit. A hitelkérdés nem akadályozhatja meg a szükséges hitelt.

Szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák: -
* Befektetői kölcsönök
* Adósságkonszolidáció
* Második jelzálog
* Üzleti hitelek
* Személyi kölcsönök
* Nemzetközi kölcsönök

Nincs társadalombiztosítás és hitelellenőrzés, 100% -os garancia. Csak annyit kell tennie, hogy tudassa velünk pontosan, mit szeretne, és mi biztosan megvalósítjuk álmát. A MIDLAND HITELVÁLLALAT IGEN-t mond, amikor a bankjai NEM-et mondanak. Végül kisméretű hitelcégeket, közvetítőket, kis létszámú pénzügyi intézményeket finanszírozunk, mivel korlátlan tőkével rendelkezünk. További részletek a kölcsön beszerzéséről: Kérjük, azonnal válaszoljon erre az e-mailre: midland.credit2@gmail.com

Vállalat neve: MIDLAND CREDIT HOME
Vállalati e-mail: midland.credit2@gmail.com
Vállalat NMLS azonosítója: 315276.
A vállalat weboldala: midlandcreditonline.com
Mottó: Beruházás generációk számára.
17. Zoltán
2020. Február 07. 11:21
Tisztelt Fórumozók!
Tanácsot, iránymutatást kérnék.
Sajnos egy megromlott házasságban létrejött helyzetet írnék le, mint férj és apa. A 11 éves gyermekünk fejlődéséről, megélt lelki problémáiról van szó.
Nagyon lerövidítve, én 2019 februárjáig külföldön éltem, azonban ekkor végleg hazaköltöztem a családomhoz.
A kislányom első nagyobb "összeomlása" 2018 decemberében történt, ekkor elmesélte az anyjának, hogy úgy érzi az nem szereti, hiányzik neki, nem tölt vele elég időt és ezmiatt elmondása szerint öngyilkos akart lenni, a gyermek elmondása szerint, autó elé lépett, de az meg tudott állni. Ekkor feleségem megígért mindent, hogy jobban odafigyel rá, stb. Sajnos ez nem teljesült, sőt roszabb lett. A 2019 január és december között a szabaideje kb. 80%-át szeretői viszonyába fektette. Ennek során a kislányunkat rendszeresen lelkileg "bántotta" (pl. a kislányunk sírva kérte az anyját, maradjon otthon és ne menjen el, akkor az anyja csúnyán letorkolta, hogy ne zsarolja őt ezzel.) A rendszeres "csavargás" miatt túlnyomórészt az anyja az éjjeli órákban ért az otthonunkba és ezen alkalmakkor a kislányunk virrasztott, nem aludt és kérlelte az anyját, hogy jöjjön haza és hogy mikor érkezik meg. A munkám miatt alkalmanként üzleti úton tartózkodom. Voltak olyan esetek, hogy a kislányom engem hívott a késő esti (este 10) órákban zokogva, hogy az anyja délután óta nem válaszol neki a csevegőprogramban és nagyon fél otthon egyedül. Rendszeresen otthon hagyta a gyereket a nap nagy részében. Távollétemben olyan is előfordult többször, hogy a gyermeket egy osztálytársa anyjukájával vitette ki az én édesanyámhoz felügyeletre, hogy ne kelljen megszakítani a programját. Dolgozni jelenleg sem dolgozik és a tavalyi évben is többször váltott munkahelyet, így az én keresetemből élünk.
Én folyamatosan a kislányommal vagyok, voltam akkor is, amikor az anyja rendszeresen nem volt itthon.
2019 decemberében döbbenten tudtuk meg az iskolai csevegőcsoportban az osztálytársak szüleitől, hogy a kislányunk összevágott, véres kezéről tölt fel képeket az barátainak azzal, hogy öngyilkos lesz (sajnos még most is Öngyi-nek csúfolják). A feleségemmel ekkor megbeszéltük, hogy sürgősen felkeresünk egy pszichológust. Ebben az időszakban a feleségem többek közt azt is elmondta, hogy megszűntette a szeretői kapcsolatát.
Mire el tudtunk volna jutni a gyermekpszichológushoz, a feleségem bejelentette, hogy elköltözik a szeretőjéhez.
A kislányunknak el lett mondva, hogy anyukája mit szeretne és hogy el fog majd menni otthonról. Majd pár napra rá, miután észlelte, hogy a kislányunk önmagától ellenefordult, kapkodásában kijelentette, hogy nem hagjya el a gyereket, annak ellenére, hogy ez lett kommunikálva.
Mindenről van feljegyzésem és írásos vagy képi bizonyítékom.
Én időközben el kezdtem pszichiáterrel konzultálni és az ő javaslata is az, hogy mielőbb szűnjön meg a lelkileg megterhelő helyzet. Sajnos a nejem semmiben nem hajlandó együttműködni.
Nagyon féltem a kislányomat, nem szeretném, hogy ilyen körülmények közt éljen, épp a serdülőkor idején.

Kérdem én, ez a fajta viselkedés a feleségem részéről kimeríti a kiskorú veszélyeztetése elkövetését? Kérhető-e az anya mentális állapotának felmérése?

Félreértés ne essék, nem az anyja iránti bosszúvágy a motiváció vagy a gyermek-anya kapcsolattartásának korlátozása. Megoldani szeretném a helyzetet és nem bosszút állni illetve nem így akarom megakadályozni az elválást. Azt is be kell látni, ha az anya valóban mentális gondokkal küzd, akkor segítségre lehet szüksége.

Sajnos a feleségemet nem tudom eltávolítani a lakásunkból jogi alapon, így továbbra is minket terhel a jelenlétével és a viselkedésével. Semmilyen ajánlatomra nem reagál konstruktívan (pl. párterápia, mediáció, stb.).

Mivel semmilyen más lehetőséget nem látok, ezért kérdezem, hogy milyen jogi lehetőségeim vannak jelen megterhelő helyzet mielőbbi megszűntetésére, ha az anya ennyire nem együttműködő?
Előre is köszönöm!
16. Huang Cvi
2019. Augusztus 27. 07:17
Remélem ezzel segíthetek a többi családon, köszönöm: https://drive.google.com/file/d/11Lfxzcd2GdiVa2BuBVI5WQFN9UOi2KFZ
15. Barbara
2019. Július 10. 20:34
Üdvözlöm!

Remélem tudnak segiteni!


A helyzet: amikor apukával volt 6 éves gyermek, többször pornót, és horrort nézett. Erről videó felvétel készült, amiben a gyerek elmondja a látottakat. A horror miatt pszichológushoz járt a gyerek több hónapig.

A feljelentés a gyámügyön és a rendőrségen meg lett téve.


Ennek ellenére a rendőrség a gyámügyre mutogat, hogy amig másképp nem döntenek, addig oda kell adni a gyereket biroi végzés szerint. A gyámügy várja, hogy a rendőrségen az ügy az ügyészhez kerüljön, és hogy egyáltalán meginduljon az eljárás.


A gyerek elmondta gyámügyisnek többször hogy nem akar az apukával menni, és ezt apukával is közölte telefonon, videón.


Amennyiben a következő láthatáskor nem kerül átadásra gyerek, az anya követ el jogsértést.


Mit lehet tenni???
14. Soósné Mikite Margit
2019. Február 23. 20:34
Tisztelettel keresem meg önöket az a kérdésem hogy családsegitöben dolgozo tulkspásai miatt hol tudok bejelentést tenni?
13. Feri
2017. December 11. 17:54
Tiszteletem.
Masfel eve el lett vive mind a 4 gyerekunk, mert a legnagyobb nevelt lanyom edesapja feltunt 11 ev utan, es ellenunk hergelte. Rendorsegi ugy van belole, mert allitolag bantalmaztuk a nagyobbik lanyt. (Erdekesseg, 4 gyerekbol csak egy lett bantalmazva, a tobbi nem). Mikor vittek oket, meg se hallgatak minket. A legkisebb lanyunk most lett 3 eves, (Szet lett vallasztva a tobbi testveretol, tobb honap utana jaras utan sikerult elintezni, hogy lassak egymast a testverek) A fiam, 10 eves, sose nezzet ugy ki, amilyen fenykepeket csinaltam, korhazba is volt, amirol akkor szereztunk tudomast, amikor mar engedtek haza. (Meg akkor nem volt gyam kirendelve) Feltem a fiam, mert sose volt megverve, de amiota elvittek, kek zold foltos folyamatosan. Nem volt egy kicsit tulkapas? Masik, Minden lattogatason ott vagyunk, (Ezalltal is lattjuk, hogy sullyednek le) mert harcolunk ertuk. (Ezaltal megismertek a masfel ev alatt minket, es csodalkoznak is) Akik dontenek ilyen szituacioba, kivanom nekik eljek at csak a felet, amin atmentunk. A masik, elmeletileg amig valaki ellen buntetoeljaras van, nem kaphatja vissza egyik gyereket se, de ez csak bevett szokas. Kideritettuk, pofara megy, vagy nem tudom, de siman haza adhatoak. Probaltunk mindent, de mindenhol falakba utkoztunk, segitseg a beka feneke alatt (Max aki ismer minket, probal, bar nem sokat tehet sajna) Ezek utan ugy dontottem, Europai szinture fel fogom vinni ezt az ugyet, rengeteg fenykeppel, bizonyittekokkal, hogy mi is folyik itt, magyarorszagon. Hogy lesz drogos, alkoholista egy most 16 eves lanybol aki jo tanulo volt,, mert nem lehet a szuleivel. Csak gratulalni tudok, de hatalmas botranyt fogok csinalni, es minden visszaelest meg fogok irni a Helsinki bizotsagnak, es meg ki tudja hova.... Eleg volt, egy csaladott tettek tonkre...
12. Csit Iván
2015. Április 10. 22:26
Békén kell hagyni az anyukát és a kisfiát!!! Még tragédia nem lesz belőlle!! Hogy anyukának mentális problémái vannak azt csak önök állítják. Önök meg akarják szerezni a kisfiút, hogy a gyermek után felvehessék a támogatásokat és erre minden hazugságra képesek!! Külföldön is el tudja vinni az anyuka gyerek az orvoshoz és ha van esze az életbe nem jön vissza az országba!! Apukának üzenem , hogy könnyebb volt neki megdugni az anyukát mint kihordani, megszülni és nevelni a gyereket, és meg tartani a családot. Apuka el kell menni dolgozni és mindenben támogatni a fiát!!
11. Avarka
2015. Március 06. 17:32
Segítséget szeretnék kérni! Párom kisfiát az édesanya jogellenesen külföldre vitte. A külföldi tárgyaláson nem jelent meg és állítása szerint visszajött az országba, de a bíróság felé érdemlegesen nem igazolta. Januárban elején elindított gyermek elhelyezési perrel kapcsolatosan semmilyen előrelépés nem történt.. sem tárgyalás időpont.. semmi. A gyermek 2 éves. Orvosi ellenőrzésen valószínűleg nem vett részt. Anyukának mentális problémái vannak. Semmilyen kapcsolatot nem tudunk vele létesíteni, nem lehet tudni hol tartózkodik. Mit lehet tenni? A válaszokat előre is köszönöm.
10. István
2015. Március 06. 16:42
Nagyapa vagyok! Unokáim 8-12 éves lányok fürdése közben apjuk tiltakozásuk ellenére bemegy a fürdőszobába nézi őket, ha úgy gondolja levetkőzik és a wc.-n elvégzi természetes szükségleteit! Kérték ne tegye, megteszi! Család gyermekorvosa szerint ez nem tragédia! Szerintem az! Mit lehet tenni ez esetben?! Köszönettel István!
9. Klézli Ildikó
2014. Augusztus 30. 21:42
Tisztelt Zsolt!
Február óta sok idő eltelt, de gondolom a probléma még nem oldódott meg. Remélem elolvassa még a válaszomat. Elsősorban ügyvédet, főképpen családjogban jártast kell keresni. Be lehet menni a gyámügyre is, ahol szintén jogászok segítenek. Nem tudom, közös felügyeleten vannak-e a volt feleségével, de egészen biztosan pert kell indítania gyermekelhelyezés ügyében. Mielőtt azonban ezt megteszi, feltétlenül beszéljen lányával, hiszen az ő érdekében szeretne cselekedni, az ő véleménye nagyon fontos, hogy továbbra hol szeretne élni. Remélem az iskola illetve a védőnői és orvosi hálózat azonnal elküldte a kislányt pszichiáterhez. Minden jót kívánok

« Vissza az előző oldalra

Szóljon hozzá Ön is! A hozzászóláshoz kérjük, töltse ki az alábbi mezőket:

Ellenőrző kód